Ahoj, ktery vam aktualne fakt funguje? 🙂 Dohledala jsem starsi diskuze. Ja treba doted pouzivala vanish, ale ted se mi stava, ze mi bud vyzere do pradla diry, nebo skvrna zustane. Ted zrovna nepomohl na skvrnu od kavy, kakaa.. o kecupu a kari omacce na tricku deti ani nemluvim. Na co funguje je krev, ale nesmim ho tam nechat pusobit - jen proste zaprat, jinak vyzere diry. Nemam cas skvrny zaprat v moment kdy vzniknou. Zlucove mydlo mi ted taky nepomohlo na spoustu pradla. Prosim nic co je mlm prodej. Proste at to koupim normalne v obchode 🙂
Obavam se, ze zazracny prostredek nefunguje a musi se jit podle toho, od ceho to je. Na skvrny od jidla začínám jarem, pak zlucak. Na krev jen ten.
@kacka1994 ahojky,já používám speciální prášek na praní,který vypere fakt vše i manželovi šmír z dílny.Neskutečně hodně oblečení nám zachránil.Nechám jen to hoodně špinavé chvíli namočit ve vodě a v prášku a pak přidám klasicky k praní.Navíc je hypoalergenní a vhodný i pro atopiky a nádherně voní.Dřív jsem kupovala Vanish, Lovelu a Persil a teď mám vše v jednom ☺️Kdyžtak napiš SZ☺️
ppuzivam z dm od denkmit na skvrny ve spreji a jsem spokojena
Přidávám do pračky sypký OxyKraft, poradí si s trávou, blátem, běžným jídlem, kávou. Výrazné jídlo a krev namacim do studené vody s Jelenem nebo zlucovym. U krve je podstatná ta studená voda, jinak se rozloží do žlutých fleků. Na mastné nakapu Jar.
Taky sprej z DM, pomer cena vykon super.
HG sprej na skvrny (má třeba Teta drogerie).
Feeleco sprej na skrvrny a nekdy denkmit prasek na skvrny, ale ten spis v zime, v lete to doresi slunicko
📌