Ahoj maminky, prosím máte některá tip na ochranu rohů která na dřevěném/ kamenem povrchu bude držet? A taky nějaká zábrana na dřevěné šuplíky ale aby se to nelepilo na to dřevo/ aby ho to nepoškodilo? Prosím poskytněte kdyžtak odkazy.
Děkuji
Taky znam jen lepící a ty ochrany rohů syn po týdnu všechny strhal 🤷
Mám stejnou zkušenost jako holky. Za mě jsou nanic i dětské pojistky na nábytek. Všechno dcera do týdne sundala, rozbila nebo přišla na to jak se otvírá.
@michaela666 Souhlas, naše taky hned zjistila jak se to otevírá 😃 jen pojistku na mojí skříň jsme dali dost vysoko aby tam nedosáhla. Naštěstí,jinak nevím kam bych dala dárky...😃
@klokanka31 Mám je v ložnici na skříni ještě v krabicích ze zásilkovny. Vypadá to hrozně, ale taky nemám kam jinam je uložit, aby je nenašla. Vleze úplně všude. 😃 Bylo pro mě jednodušší přizpůsobit prostor pro dítě než těšit, že zase přišla na to kde se co otvírá.
@michaela666 Taky to mám ještě v krabicích, potřebovala bych to zabalit ale je problém že malá kolikrát jde čumákovat do skříně se mnou, a nejde aby to viděla...čím je starší, tím je to složitější...Chtěla jsem dárky naházet do úložnýho prostoru v gauči v obýváku, ale ten je zas dost nízký, tam se mi horko těžko vešly kolekce a pamlsky k Barborce a Mikuláši...
@saraca Máme ochrany rohů z dm a drží nám dobře už 2 roky. Ani při nárazu se nehnou.
@saraca Já se obávám že všechny ochrany se lepí...