Krásné ráno maminky, mám dotaz zcela mimo děti, ale snad některá poradí nebo dokonce už doma má.... Protože letošní vánoce moc o nákupech a výběrech v obchodech nebudou, nabízí mi rodina na vánoce tento kávovar NESCAFÉ DOLCE GUSTO PICCOLO KRUPS. Co mě ale zajímá je, zda se do něho musí kupovat opravdu pouze kapsle nescafé, nebo je i jiná možnost či náhrada?? Sice nejsem vůbec kávový typ, ale pro návštěvy by se to asi hodilo a navíc letos moc možností pro mě na vánoce není :D :D
@alpakovo na tozo je nejlepsi nespresso. Na to je kapsli mimo jejich vlastni nejvic. Dokonce jedna zlinska prazirna prodava kapsle se svoji kavou. 😀
@evika_1105 tak to si najdu, do Zlína to tak daleko není
Ano .. ale v akci je koupite za stejnou ceny ..
@alpakovo brick city coffee 😀
Z lidlu mi nechutnaji ty kapsle.ale krome nescafe je dela i starbuck a ty jsou dobre.my mame kavovar uz dlouho a jsme spokojeni.prichuti je spoustu a i hodne mlecnych...
Z kapslovych kavovaru jedine nespresso, to ma dobrou kavu a da se objednavat kapsle pres jejich eshop s dorucenim domu takze nemusis mit pobliz obchod. Nescafe dolce gusto maji moji rodice a to je teda nic moc kava z tech jejich original kapsli. Nasi ale maji radi rozpustnou tak jim to prijde ok.
Dolce gusto mají skoro v každém supermarketu akaždou chvíli je v akci, případně se dá koupit na jejich eshopu s doručením domů. Ty základní řady jsou klasika srovnatelná s jakoukoli korporátní kávou, jednodruhová prémiová řada už je velmi slušná káva. Při menší spotřebe slušná volba.
V lidlu maji 3 druhy . 99kc