NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® PICCOLO KRUPS®. Jen kapsle Nescafé, nebo i jiné?

alpakovo
12. lis 2020

Krásné ráno maminky, mám dotaz zcela mimo děti, ale snad některá poradí nebo dokonce už doma má.... Protože letošní vánoce moc o nákupech a výběrech v obchodech nebudou, nabízí mi rodina na vánoce tento kávovar NESCAFÉ DOLCE GUSTO PICCOLO KRUPS. Co mě ale zajímá je, zda se do něho musí kupovat opravdu pouze kapsle nescafé, nebo je i jiná možnost či náhrada?? Sice nejsem vůbec kávový typ, ale pro návštěvy by se to asi hodilo a navíc letos moc možností pro mě na vánoce není :D :D

waisinka
12. lis 2020

V lidlu maji 3 druhy . 99kc

evika_1105
12. lis 2020

@alpakovo na tozo je nejlepsi nespresso. Na to je kapsli mimo jejich vlastni nejvic. Dokonce jedna zlinska prazirna prodava kapsle se svoji kavou. 😀

alpakovo
autor
12. lis 2020

@waisinka fakt, to vůbec netuším 😁 do Lidlu moc nechodím,ale vím že i Albert má nějakou svoji řadu

alpakovo
autor
12. lis 2020

@evika_1105 tak to si najdu, do Zlína to tak daleko není

waisinka
12. lis 2020

Ano .. ale v akci je koupite za stejnou ceny ..

evika_1105
12. lis 2020

@alpakovo brick city coffee 😀

lolam10
12. lis 2020

Z lidlu mi nechutnaji ty kapsle.ale krome nescafe je dela i starbuck a ty jsou dobre.my mame kavovar uz dlouho a jsme spokojeni.prichuti je spoustu a i hodne mlecnych...

kattyd
12. lis 2020

Z kapslovych kavovaru jedine nespresso, to ma dobrou kavu a da se objednavat kapsle pres jejich eshop s dorucenim domu takze nemusis mit pobliz obchod. Nescafe dolce gusto maji moji rodice a to je teda nic moc kava z tech jejich original kapsli. Nasi ale maji radi rozpustnou tak jim to prijde ok.

dashyyy
12. lis 2020

@lolam10 ta lidl ještě jde.. teď jsem koupila z nouze v discontu a to teda fakt není dobrý.
@alpakovo je dobrý počkat na akce a pak koupit origo, já nejsem žádnej kafař, ale to z diskontu je fakt patok 😀

rebe
12. lis 2020

Dolce gusto mají skoro v každém supermarketu akaždou chvíli je v akci, případně se dá koupit na jejich eshopu s doručením domů. Ty základní řady jsou klasika srovnatelná s jakoukoli korporátní kávou, jednodruhová prémiová řada už je velmi slušná káva. Při menší spotřebe slušná volba.