Nástěnka. Která se vám osvědčila?

2veverka
3. lis 2022

Holky, jaká se vám nejvíc osvědčila domácí nástěnka - obyčejná korková?
Měli jsme i tabule z Tchiba, ale u nich mi vadil sajrat od kříd.

biciklissie
3. lis 2022

Já mam koupený velký ram na obrazy a do nej mi manžel uřízl a zasadil magnetickou fólii. Takže vše tam dávám na magnety, jen musi být silnější. A pak ještě dávám věci na ledničku, to ty aktuální, jako nákupní seznamy, taky magnety.

kolunka
3. lis 2022

Ja tu nasi velkou chodbovou sehnala u nas v papirnictvi. Dreveny ram a vypln korkova. Deti maji nad stoly kombinaci. Magneticka, na kridy a korek z Lidlu.

2veverka
autor
3. lis 2022

@biciklissie Díky. A to jako černou magnetickou fólii? Kde se vlastně prodává (Hornbach apod.) mám daleko.

2veverka
autor
3. lis 2022

@kolunka Ten korek mi přijde fajn, magnetickou máme taky. Ale křídy ti nevadí? Mně z toho vadila ta špína a ušmudlanost...

biciklissie
3. lis 2022

@2veverka Ano, černou. Bohužel už nevím, kde jsem kupovala, že je to dlouho. Ale myslím, že to byl nějaký e-shop. Byla toho role, manžel to uřízl na přesný rozměr. Jen pozor, drží na tom jen hodně silné magnety.

kolunka
3. lis 2022

@2veverka Máme dost tvořivou domácnost a ta část na křídy je zároveň i magnetická, takže občas přes ní mají děti něco na magnetku, občas si na to namalují něco pro zpestření, co zdobí jen jejich vlastní prostor nad stolem 🙂 na chodbě máme ještě dvě velké desky s tabulovým nátěrem a ne, prach z křídy mi nevadí.. mají pod tím kobereček, a denně se u nás těmito místy prožene vysavač, takže v pohodě 🙂