Nádobí z Billy. Nemáte někdo velký tyrkysový servírovací talíř?

slecnami
27. bře 2024

Ahoj holky, moc prosím, nemáte někdo navíc ten velký tyrkysový servírovací talíř, na které se doteď sbíraly ty body?? Chybí mi do sady (vzala bych klidně i dva, ale budu nadšená i z jednoho). Body jsem měla, objela a obvolala jsem všechny prodejny v blízkém i vzdálenějším okolí, ale nikde už tyto jediné nedoskladnili a dnes koukám, že už nemají ani na eshopu... 😟
Kdyby náhodou, platím zlatem 😉! Dojedu si v Praze kamkoliv, případně i střední Čechy... 😃
Díky, Monika

ireniq
27. bře 2024

Schvalne jsem ted koukla u nas v Bille a na miste, kde byly talire, jsou ted nejaky plysaky = uz jina akce...

misulka84
27. bře 2024

@slecnami no hele za mě, já mám šálky myslím 2 roky zoětně je měli a ta barva mi bledne, a to meju ručně, to samé s hrnkem z nové kolekce, přijde mi že ta zelená barva jde dolů

slecnami
autor
27. bře 2024

@ireniq Já vím, mají teď nějaké včelky, ale nádobí ještě doprodávají, ale ten stojan už mají přesunutý...

slecnami
autor
27. bře 2024

@misulka84 Jako fakt?? Tak to jsem teda překvapená a je to docela zklamání...vypadá to krásně a i kvalitně, tak by ta barva mohla něco vydržet 🤔

misulka84
27. bře 2024

@slecnami jako fakt se mi zdá, že už není tak hezky tmavé, ale to zlaté drží, tak nevím, spíš asi jen vytahovat svátečně

duvera
28. bře 2024

@slecnami skoda, ze jsi nenapsala drive, do 1.4.se tam uz asi nedostanu. Pokud vim tak to v ten den konci. A ty bys ho brala z obchodu i za plnou cenu???