Holky,kdo si nechával dělat novou podlahu od firmy,na kolik vyjde cca byt 3+1 a z čeho ji máte?Děkuji,potřebovala bych se orientovat jestli na ní ještě mam. 🤔😜
u nás to bylo také podle rozlohy, místnost 20m vyšel lepený vinyl (včetně stěrky a lišt) na 27000Kč ale záleží, jaký vinyl si člověk vybere - metr za 600Kč nebo metr za 1200Kč udělá velký rozdíl
Holky,děkuji...jen jsem potřebovala vědět,zda jsou ceny v řádu statisíců,desetitisíců či jak...😉Mám být asi 75m,ale nechci teď dělat koupelnu a kuchyň.Takze,já nevím...cca 60m zbytek bytu.Premysleli jsme i o linu.Ale já se v tomhle vůbec nevyznám.🤦🙄
@tez83 Ono asi ve výsledku na té krytine tolik nezáleží, pokud nemáš nějaké zvláštní nároky. Nás podlahář říkal, že je nejdůležitější podklad. Pak už i levnější podlaha vypadá hezky, ať už je to PVC nebo vinyl. Jasné, že má každá jiné vlástnosti, ale to už ti poradí podlahář, podle tvých představ. Takže mi máme ten vinyl za 600, ale podobný design se stejnou tloušťkou stal třeba i dvakrát tolik.
@tez83 Nedávno jsme dělali podlahu v pokoji 15 m2 (PVC nebo vinyl, nevím, co to bylo za materiál, nějaké lepší lino 🤐) a stálo to cca 14 tis. Kč i se stěrkou, lištama a prací.
@katule1990 děkuji.😉Také právě plavu v tom,co co je a co je nejvhodnější...😜
@tez83 Dej si do googlu jakou vybrat podlahu. Budou tam vypsane pro a proti, neco si proctes a udelas si cca obrazek. A doporucuju kouknout na ceny ve vice mistech. Hornbach, Obi, mistni podlahove centrum..... Ja bydlim u polskych hranic a pro me jednoznacne vychazi nejlepe polska Castorama. Maji krasny vyber a ceny smesne... Jeste najit sikovneho chlapa co to polozi 🙂
@tez83 Tuhle mam vybranou, cena za metr je 500kc a je to vinyl.
@evka_slovenska my to budeme muset nechat udělat firmu,přítel si na to netroufa,a podlaha je v našem bytě opravdu velmi špatná,nerovná.
@tez83 teď budou pokládat tchýni 35m2, vinyl, celkem i s práci (budou strhavat stávající) 52.000,- m2 vybraného vinylu stojí 499,-, sterka 13k, odvoz bordelu, stržení stávající podlahy 3,5k, pokládka, lepení 12k, olistovani 4,5k. To jsou ty hlavní položky, pak ještě nějaké drobnosti
@zuzineckah ty jo,tak to už je zase vcelku slušná cena,já budu mít asi skoro dvojité metry...sakryš.
@tez83 ahoj ted mi podlahar delal podlahu sice v garazi, ale fakt velmi slusny, cenove velmi dobry a pracant. Bydlim za Prahou a on teda z Prahy, ale rikal, ze jezdi vsude mozne. Oproti konkurenčním nabidkam byl levnejsi poradil nic nevnucoval. Kdyby jsi chtela muzu predat kontakt..
Doporučím Podlahy Group, mrkněte na web.
@tez83 zalezi jakou chces. Koberce, plovoucka laminatova, pvc.... system pero-drazka nebo lepena? V neposledni rade m2. Nekdo ma 3+1 60m2,nekdo 140m2.