Ahoj maminky,mám na vás dotaz,dostala jsem susičku a mám velkou zásobu od lenoru ten vonných perliček,myslíte že prádlo vyprané v perličkach může do sušičky?Na internetu jsem se dočetla jen že vadí aviváž. Dekuji Vám všem za reakce.
@mirinda83 taky si myslim ze to nevadi ,ani ta avivaz, ale pak to chce fakt dukladne cistit ty filtry☺️Aby to fungovalo vse jak ma☺️
@michaelarousova no to já právě se snažím pravidelně vysávat ten filtr.
@mirinda83 hele takhle, s reklamaci susicky nemam zkusenost, ale neznam nikoho, kdo by dodrzoval neavivazovani a susicka se kvuli tomu rozbila.. je to asi jako se vsim, radeji to tam napisou, aby byli z obliga (podle me).K nicemu Te nenavadim, kdyz se rozhodnes nepouzivat a budes rozprodavat zasoby tak se rada prihlasim 😂
Když suším, používám perličky. Voní to lépe než s aviváží, ta se fakt vyfouká a prádlo je ze sušičky měkké, tak je aviváž zbytečná. K používání aviváže- ptala jsem se opraváře a říkal, že ji nedoporučuje u samostatné sušičky, že se zanáší čidla, co měří vlhkost a sušička se pak vypíná a prádlo je mokré. Já mám pračku se sušičkou a tam to prý nevadí, protože ta čidla jsou mimo- chráněná před praním.
@michaelarousova Skus si prečítať nielen návod na používanie ale aj sirsie odporúčanie výrobcov. Su filtre ku ktorym sa nedostaneš ale s.acky z aviváže ano. Bohužiaľ. Mam sušičku uz 4roky aviváž nepoužívam prave preto co píšem a ani mi nechýba.
@mirinda83 nevadi ani avivaz, ani perlicky. Pouzivam uz leta se vsim a vse v poradku, vubec bych se toho nebala.