Ahoj, budeme kupovat novou lednici, požadavky: Mrazák nejlépe dole, mrazák i lednička vlastní nastavení, velikostně vyšší - bude mezi spíží a linkou =) a cena tak do 6ti tisíc. Nějaké typy kde pořídit, nebo jakou vybrat? děkuji ;)
Lednici potrebujeme akutne a vic jak 6tis dat nemuzeme (dostali jsme k vanocum). Dražší je zbytečné kupovat, bude zustavat jako náhrada kus za kus v byte, az se budem stehovat.
no my mame doma LG a jsme spokojeni
@lilian2111 ja vam nevim, ale psala jsem do 6ti tisíc
@fiiif buď ráda že ti někdo něco hledá 🤦🏻♀️😂 do 6tis toho moc není, nebo si je najdi sama.
@lilian2111 dotaz znel jasne, to je jak kdyz se zeptam jakou barvu ma slunicko a ty mi napises ze ores cerne bryle je tmave. Do 6ti tisic jsem toho nasla plno, ale chtela jsem znat nazor na urcite znacky, se kterou je kdo spokojeny. To je tak tezke to pochopit?
My máme beko. Nesplňuje tedy pozadavky, mrazák je nahore, nemá zvlášť nastavení pro mrazák a lednici. Ale je spolehlivá, jsme spokojení. Mame ji už pet let, ale už tehdy stala asi 4500, myslim. Každopádně tehdy byla na studentský byt a poté do našich manželských začátků. A zatím nemame duvod měnit.
@eithelwing super, moc dekuji =)
Diky všem
https://www.diskontni-nakupy.cz/chladnicka-s-mr... koukala bych po poskozenych obalech atd.
Tak jsme koupili lednici Goddess za 4599,- s doravou zdarma, energetická třída A ++
Našla by se, ale je lepší si připlatit aby vydržela a splňovala dlouho všechny podmínky
A proč sem tedy nedáš přímo ty lednice, které máš předvybrané, ať ti lidi řeknou, jestli jí mají a jsou s ní spokojení. Podle mě je to v této cenové hladině celkem jedno, co koupíte. Za mě si zavolej do nějakého servisu a oni ti řeknou, které značky nekupovat, co se pořád opravuje.
@fiiif https://vas-pomocnik.cz/lednice#kombinovane_do_... znacky ECG, Candy nebo BEKO..
promiň, vím, že ses ptala na ledničku, ale pokud ti mohu poradit, tak investuj do lepší, protože ty levné nejsou až tak dobré a pokud investuješ, máš ji na déle a lépe pracuje, tím pádem utratíš méně, protože ty levnější se zvyknou skoro kazit a odcházet, za pár let musíš koupit novou .. čili eventuálně utratíš víc než na tu dražší .. ale súce nevím na co to potřebuješ .. ale tak pokud ti mohu poradit takto 🙂
Za 6000kc nelze poridit nic rozumnyho v energeticke tride A. V dnesni dobe bych nekupoval nic, co neni v teto ener. tride.