Lednice do 6000 Kč. Máte doporučení, kde a jakou vybrat?

fiiif
27. pro 2019

Ahoj, budeme kupovat novou lednici, požadavky: Mrazák nejlépe dole, mrazák i lednička vlastní nastavení, velikostně vyšší - bude mezi spíží a linkou =) a cena tak do 6ti tisíc. Nějaké typy kde pořídit, nebo jakou vybrat? děkuji ;)

gamboland
27. pro 2019

Za 6000kc nelze poridit nic rozumnyho v energeticke tride A. V dnesni dobe bych nekupoval nic, co neni v teto ener. tride.

fiiif
autor
27. pro 2019

@gamboland noo.. Našla jsem toho plno, energetická třída A+, spíš mi jde o to, s čím jsou spokojeni ostatní.

beatty
27. pro 2019

@fiiif a co jste nasli za lednici podle vasich parametru? Taky bych totiz rekla, ze do 6 tis. budete hledat tezko. Radsi neco vic nasetrete.
Anebo poridit lednici z bazaru.

fiiif
autor
27. pro 2019

Lednici potrebujeme akutne a vic jak 6tis dat nemuzeme (dostali jsme k vanocum). Dražší je zbytečné kupovat, bude zustavat jako náhrada kus za kus v byte, az se budem stehovat.

fiiif
autor
27. pro 2019

@vitezove je vtipne jak na datartu stoji o tisicovku mene, ale děkuji =) taky na ni koukám

erikamaj
27. pro 2019

no my mame doma LG a jsme spokojeni

vitezove
27. pro 2019

@fiiif tim lip ne? 🙂 pamatuju si jen ten tip, máme ho na chalupě.

fiiif
autor
28. pro 2019

@vitezove jojo =)

fiiif
autor
28. pro 2019

@lilian2111 ja vam nevim, ale psala jsem do 6ti tisíc

fiiif
autor
28. pro 2019

@erikamaj diky, ovsem nejlevnější LG jsem našla za skoro 10

lilian2111
28. pro 2019

@fiiif buď ráda že ti někdo něco hledá 🤦🏻‍♀️😂 do 6tis toho moc není, nebo si je najdi sama.

fiiif
autor
28. pro 2019

@lilian2111 dotaz znel jasne, to je jak kdyz se zeptam jakou barvu ma slunicko a ty mi napises ze ores cerne bryle je tmave. Do 6ti tisic jsem toho nasla plno, ale chtela jsem znat nazor na urcite znacky, se kterou je kdo spokojeny. To je tak tezke to pochopit?

eithelwing
28. pro 2019

My máme beko. Nesplňuje tedy pozadavky, mrazák je nahore, nemá zvlášť nastavení pro mrazák a lednici. Ale je spolehlivá, jsme spokojení. Mame ji už pet let, ale už tehdy stala asi 4500, myslim. Každopádně tehdy byla na studentský byt a poté do našich manželských začátků. A zatím nemame duvod měnit.

fiiif
autor
28. pro 2019

@eithelwing super, moc dekuji =)

fiiif
autor
28. pro 2019

Diky všem

janapetrvalska
28. pro 2019

https://www.diskontni-nakupy.cz/chladnicka-s-mr... koukala bych po poskozenych obalech atd.

fiiif
autor
28. pro 2019

Tak jsme koupili lednici Goddess za 4599,- s doravou zdarma, energetická třída A ++

sarka151212
28. pro 2019

Našla by se, ale je lepší si připlatit aby vydržela a splňovala dlouho všechny podmínky

hojda
28. pro 2019

A proč sem tedy nedáš přímo ty lednice, které máš předvybrané, ať ti lidi řeknou, jestli jí mají a jsou s ní spokojení. Podle mě je to v této cenové hladině celkem jedno, co koupíte. Za mě si zavolej do nějakého servisu a oni ti řeknou, které značky nekupovat, co se pořád opravuje.

erikamaj
29. pro 2019

@fiiif https://vas-pomocnik.cz/lednice#kombinovane_do_... znacky ECG, Candy nebo BEKO..
promiň, vím, že ses ptala na ledničku, ale pokud ti mohu poradit, tak investuj do lepší, protože ty levné nejsou až tak dobré a pokud investuješ, máš ji na déle a lépe pracuje, tím pádem utratíš méně, protože ty levnější se zvyknou skoro kazit a odcházet, za pár let musíš koupit novou .. čili eventuálně utratíš víc než na tu dražší .. ale súce nevím na co to potřebuješ .. ale tak pokud ti mohu poradit takto 🙂