Kuchyně ASKO. Kdo máte, jste spokojeni?

vrabcak0007
31. led 2022

Ahoj devcata, mate nekdo doma kuchyne z Aska? A jste spokojene? Dekuju za prip rady a odpovedi 😊

levandule_k
31. led 2022

Zkus se poptat na modrastrecha.cz, tam se řeší hodně bydlení, bude tam spousta diskuzí i o kuchyní.

vrabcak0007
autor
31. led 2022

@levandule_k To mi nedoslo..moc dekuju

lida9
31. led 2022

zalezi jakou radu si vyberes, maji polske kuchyne nic moc kvality, stejne jako nemecke kuchyne, kde je kvalita dobra🙂

marketa2016
31. led 2022

Máme v nájemním bytě, dali jsme tam tu lepší kvalitu a není to špatné, dokázala bych si ji představit i doma, pokud by člověk neměl na kuchyň od stoláře, jen jsme reklamovali zadní dnesku, kterou oni objednali vyšší a tak ji na místě uřezali a už to nemělo originální začištění hrany, což na pohled nevadilo, protože na tom byla lišta na pracovní desce, ale už to nasákávalo vodu kolem dřezu, takže se zdula... No samozřejmě jim to výrobce vrátil, že to není jejich vada a asko, že to neuznal výrobce a oni s tím nic nazmůžou a bla bla bla, tak jsem jim to vrátila, že je to vada z důvodu jejich špatné instalace s tím, že nemám problém s dokázáním pomocí znalce a hned se celá deska měnila...takže to jednání pak už se mi nelíbilo no, ale kuchyň je tam už přes 2 roky a teď vypadá po odstěhovábí nájemníků skoro stejně, ale starali se o ni pěkně

vrabcak0007
autor
31. led 2022

@marketa2016 Moc děkuji...koukala jsem, že mají 4 řady - Top, Best, Asko a Speed...vy tam máte Top nebo Best?

marketa2016
31. led 2022

@vrabcak0007 ježiš to nevím, ani to nemají ve smlouvě, tenkrát ale byly myslím 3 řady, tak my brali nějaký ten střed s menší výbavou (jako ne moc šuplíku apod, jelikož to je do nájemního bytu tak aby to zároveň bylo trochu kvalitní, že se to nerozpadne prvnímu nájemníkovi a zároveň aby tam nebylo moc drahých komponentů). Ale bylo to od Decodom.

marketa2016
Autor odpověď smazal
Zobraz
marketa2016
31. led 2022

@vrabcak0007 tak teď nevím, když se dívám podle starých letáků na netu, tak to byla jednu dobu askoline a jednu dobu byla zařazena do ecoline...ale ukazovali ještě levnější a to byl úplný papundekl