Kuchyň. Máte zkušenost s Asko/Siko/Oresi?

pajushka1
30. pro 2019

Zdravím maminky.
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s kuchyněmi Asko/Siko/Oresi.
Stavíme dům a už je na čase začít řešit kuchyň.
Jsme ze Zlínského kraje- Uherské Hradiště.
Máte zkušenosti s kuchyněmi z těchto obchodů? Popřípadě jakou?
Nebo nemáte některá typ kde si nechat udělat kvalitní a hezkou kuchyň? Popřípadě nemáte některá kontakt na šikovného truhláře ze Zlínského kraje? Předem děkuji za každou odpověď 😊

lenatko91
30. pro 2019

Kontakt na truhláře ráda pošlu, dělal nám kuchyň a jsme moc spokojení 😊

areh
30. pro 2019

Mám od Sýkory, kuchyň pěkná,přizpůsobí se cenovým požadavkům, ale příště bych si našla truhláře. Prarodiče mají z Oresi a hrůza

olga_
30. pro 2019

Mrkni se ještě na Infini, jsou z Moravy.

sabine_
30. pro 2019

Máme od Oresi a teda už nikdy víc. Máme sice nějakou lepší sérii, ale i tak se začíná lamino odlupovat od "korpusu". Už teď se těšíme, až si našetříme a vyměníme za kvalitní dřevěnou.

bvl
30. pro 2019

My máme Hanáka a také si nemůžeme vynachválit. Kuchyň je stará 13 let a vše je skoro jako nové, nevyvyklané... Akorát cenově bude asi trochu někde jinde, než Oresi/Siko/Asko. Za kuchyň a se spotřebiči (Miele) jsme v té době dávali něco kolem 600 000, už si bohužel nepamatuji, kolik stála kuchyň bez spotřebičů.

dandaa
30. pro 2019

Kuchyň jsem chtěla fakt kvalitní, vymazlenou. Viděla spoustu prací truhlářů po letech i kuchyňských studií. Nakonec jsme vybrali kuchyň v laku, ta nejlepší řada od studia Katalpa, desku umělý kámen, spotřebiče AEG dovoz z Německa. Rozhodně neberte fólie jako povrchovou úpravu.

zuzkasim
30. pro 2019

Ještě jsem v tebou zmíněných obchodech neviděla nic, co by bylo kvalitní aspoň od pohledu☹ To už je podle mě lepší koupit si kuchyň z Ikea, tam, pokud to nebude ta úplně nejlevnější, je ta kvalita velice slušná.

makronka222
30. pro 2019

Hanak. Jinak truhlare, ale ten zase nemusi mit vychytavky jako kuchynsky studia. Nebude mit tak vymazleny dojetdy u supliku, nebude to mit dle poslednich trendu atd...

zuzangel
30. pro 2019

Zdravím, hodně záleží kolik do ní chcete investovat. Zmíněné studia co mají od nich známý je nic moc, přesně jak píše paní, to raději Ikeu, protože ty korpusy jsou úplně stejně, záleží pak na dvířkách, a tyto studia si k tomu tedy přihodí pěknou přirážku.
Pokud si můžete dovolit truhláře, zkuste KONdesign, Ondřeje Koleckare, jako návrhy a zpracování velmi kvalitní, jen mají moc zakázek, tak nevim jakou teď mají dodací lhůtu. Vyrobí vše do detailu i s obývacím skříněmi, jídelní stůl, předsíň, cokoliv a bude to krásné spolu hrát.
Tak přeji hodně štěstí při výběru. 👍😊

herminka
6. led 2020

http://barabas-kuchyne.cz/ (máme kuchyň 8 let a jsme naprosto spokojení, kamarádi od něj mají už druhou kuchyň)
Nebo potom ta Ikea, jak píšou holky výš.