Kontejner na bydlení. Co si o tom myslíte?

denisa2802
23. srp 2022

Ahoj holky,

doma jsme začali s tématem nového bydlení - z bytu do domu. Pozemek máme a viděli jsme, že teď je v módě využít na bydlení kontejnery či mobilní domy. Co si o tom myslíte?

journals
23. srp 2022

@denisa2802 ze jako nouzovka dobry, ale na dlouhodobe bydleni ani nahodou

camelinka
23. srp 2022

@denisa2802 Tech typu, technologii a firem je tolik, ze se to neda napsat jednoduse...
Modulove domy, pretvorene lodni kontejnery, mobilheimy, je toho hromada, v necem se da bydlet, neco spis tak jako chatu...

piggy123
23. srp 2022

Nedávno jsme viděli zrovna reportáž o domech z kontejnerů. Bylo to velice pěkně moderně a prakticky zařízené. Výhodou bylo, že když budeš později potřebovat více místa, jednoduše k tomu připojíš další kontejner, klidně do výšky na sebe. Je to vhodné na malé pozemky, kde není moc místa. Ovšem v našich končinách je to velice nekonvenční.

Pokud máš normální pozemek, šla bych raději do klasické stavby.

alkena
23. srp 2022

Ve vedlejší vesnici si někdo postavil na zahradu mobilheim a pak ho celý obestavěl. Dnes to zvenku vypadá jako normální domek, jak je to vevnitř netuším. Smysl tohoto počinu mi poněkud uniká.

sirinfirst
23. srp 2022

Kamarádka si s manželem nejdřív na pozemku přestavěla dvě stavební buňky na celkem pěkný 1+1, tam pak bydleli a stavěli normální dům.

denisa2802
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
denisa2802
autor
23. srp 2022

videla jsem prave tuto stranku https://www.facebook.com/kontejnerprovas a premyslela jsem o takovym kontejneru i treba jako pristavba k chate do budoucna, kdyz ne treba ten dum