Kávovar. Poradíte mi, který?

obloha78
22. pro 2020

Prosím o radu,moc bych si přála kávovar automatický,pákový asi ne.Poradíte mi který?Děkuji a přeji pěkný večer

markis33
22. pro 2020

@obloha78 záleží co pijete za kafe- co musí umět a cenová relace?

obloha78
autor
22. pro 2020

@markis33 piju turka,kdyby to umelo kafe latte atd.Moc tomu nerozumim.Tak do 12t

zuzaaaaa
22. pro 2020

V létě jsme kupovali Philips Latte go, lituju , že jsem to neudelala dřív.

laja64
22. pro 2020

Taky máme už rok Phillips Latte Go. A velká spokojenost.

https://m.alza.cz/philips-series-5000-lattego-e...

mamikry
22. pro 2020

Doma mame DeLonghi Magnifica, rodice maji Sencor SES 9200CH a tchan Krups. Vsechny jsou v podobne cenove relaci, vsechny dobre. Zalezi na tom, co chcete. Ja bych brala znovu DeLonghi, za me je to zaruka kvality.

pe_tu_ss_ka
22. pro 2020

Měli jsme DeLonghi. A teď jsme šli do Siemens eq 6 plus, protože jsme nechtěli další nádobku na mléko schraňovat v lednici.. ten siemens má hadičku, která se strčí primo do mléka. Je super

markis33
22. pro 2020

@obloha78 určitě bych šla do phillips latte go, super jsou také krups a nebo bych vyckala až bude lepší cena na siemens eq500. Delonghi už není co bývalo, řetězce prodávají starší modely a za novější si proste priplatite, dle mě zbytečně protože stejnou službu vám udělají výše zmíněné. Vždy pak záleží jak se čistí, odvapnuje a jaké kafe si tam nasypete

areh
22. pro 2020

@obloha78 mám taky Philips,ale s debilnější nádobou na mlékonež je na odkazu od @laja64. Tabz odkazu vypadá jednoduše čistitelná. Jinak je kávovar super

laja64
22. pro 2020

@areh jojo stačí v podstatě nádobku na mléko opláchnout vodou a je to 🙏

alice180
23. pro 2020

@obloha78 my máme tento: https://www.planeo.cz/katalog/1299919-sencor-se...

Uděláš na něm všechny kávy má program na horkou vodu tedy čaj, Latte, espresso, cappuccino. Samostatne si můžeš napenit mléko. Můžeš si dávkovat kolik kávy a mléka u jednotlivých programu chceš. Čištění je v pohodě.
Vzhled je za mě super, jen jedno tlačítko ostatní jakoby dotyková svítící tlačítka. Mnoho věcí je na magnety a nemusíš nic cvakat takový to, že máš strach že to zlomíš.
Jednoduchý a super.