Kallax box. Jakou máte zkušenost?

pikacek
29. srp 2024

Moc prosim o zkusenosti s boxy do kallaxu. Je nejaka znacka pevnejsi, odolnejsi? Meli jsme mobelix, pepco, ikea ....vse se casem deformuje. Dekuji

hanka_12345
29. srp 2024

@pikacek myslím si ze jedine drevo. Ty hadrovy to je na jedno brdo

emillyhk
30. srp 2024

@pikacek Ty textilní jsou opravdu na jedno brdo, Ikea se mi zdá nejpevnější, ale i tak počítám časem s výměnou. Víceméně uvažuju o ratanu, mořské trávě nebo něčem takovém hezčím, ale to až nebudou plné hraček 😁

klpoiu
30. srp 2024

Latkove boxy maji jako zpevnění uvnitr lepenku. Bez ohledu na to od koho jsou. Takze driv nebo pozdeji se zacnou nicit. A kdyz je nechtěně namocis muzes to vyhodit hned. Tu je cesta boxu jedine pevnych. Ty ratanove vypadaji i hezky. A videla jsem tam nějaký kovovy i z morske travy( podobne ratanu) . Ja mam latkove z ikei sice asi pet let. Ale,ty ktere se pouzivaji malo a jsou v nich lehke veci jsou celkem ok, ty co vytahuji denne uz jsou zničené a jiz budu brat nove. A pujdu cestou ratanu. Co meli deti v pokojicku bylo za pul rok znicene, meli Pepko,Kik.

te_reza
30. srp 2024

Tak nic nevydrží věčně 🤷 mám boxů několik přímo ikea a ty co dávají zabrat, musím prostě jednou za čas vyměnit a koupit nový.

alianan
30. srp 2024

@pikacek Jedině dřevo nebo nějaký plast, ale to asi poškrábe Kallax. Také jednou za čas dokoupím boxy, jedno kde.