Je moc brzy založit trávník?

pexi
10. bře 2023

Pořídili jsme si malou zahrádku, kde je aktuálně hlavně bláto a nic jiného. Je moc brzy založit trávník? Když jsem koukala na postupy na internetu, většinou předpokládaly, že už na daném místě něco roste, ale u nás probíhaly terénní úpravy a zatím tu tak nic moc neroste, proto mi to přijde jako vhodná doba. Na druhou stranu zatím je dost zima...

87pavlina
10. bře 2023

Ještě mají být mrazy, tak bych počkala. Navíc, jestli tam máte bláto, tak byste to špatně urovnávali.

martt
10. bře 2023

@pexi Hodně záleží kde jste jestli v nížinách nebo v podhůří. My jsme tenkrát seli trávník koncem dubna , jsme v podhůří. Čekali jsme než oschne půda abychom to urovnali.

pexi
autor
10. bře 2023

Diky tipy. Počkám na lepší počasí 🙂 jen se už těším, že bych nejraději sela trávu už v únoru 😁

87pavlina
10. bře 2023

@pexi Ono to stejně neurychlíš. Když nebude teplo, tak bude dlouho trvat, než tráva vůbec vyleze 😉

janule0123
12. bře 2023

@pexi kousek od nás stavěli bytovku a dneska stravu seli😂😂😂okolo ni … jako u nás pořad divocina a trávník v nedohlednu… ale snad budu v blízké budoucnosti taky řešit tenhle “problém”

pexi
autor
13. bře 2023

@janule0123 hehe, já jsem nakonec zasela, nedočkavost vyhrála, protože bylo fakt krásně... a vzápětí zasněžilo 🤣😂🤣😂