Ahoj, jake mate panve a nadobi? 🙂 Aby na tom umel varit i amater co pripali vse, abych tam idealne nemusela nalit litr oleje (ani pul ne) a aby sla v poho do mycky 🙂 Taky idealne kdyby slo oddelat madlo a dat ji do trouby :D koukam na nerez, ale bojim se pripalovani... co keramika, nebo litina? 🙂
@mirecka.jaroscakova a neni prilnava? 🙂 nejak nejsem zrovna dobry kuchar :D
@kacka1994 taky si plánuju nakoupit nerezové pánve. Celkově k Vánocům si koupím sadu nádobí a teflon už nechci. Keramickou jsem tenkrát měla. Já měla z Banquet a byla fakt špatná. Nevím, jak ty dražší, ale celkově jsou na keramické dost špatné recenze, tak plánuju jít do nerezu. 🙂 Snad nebudu litovat. 😀
u nas taky taky, docela se mi zamlouva nerez set fabini ve spolupraci s polreichem, ale celkove cekam na black friday :D
Možná si nejdřív trochu nastuduj, jak se o pánve starat. Zrovna myčka jim vůbec nedělá dobře.
Máme nerez Fabini a super. Chce to jen trochu vychytat co a jak.
Nerezova panev, dostala jsem ji pred vic jak 15 lety a je porad v pohode, nejde poskrabat, a kdyz se neco nezadari vezmes dratenku a za par minutek mas zas zarivou panev, muze do mycky, v podstate ji asi nejde znicit…keramicke mi prijdou ponekud krehke pri manipulaci…litina nemuze do mycky, a taky patri k spise krehcim materialum a pokud nechces aby ti rezla vyzaduje trochu pece, je to uz takova vyssi divci
@kacka1994 mám jenom nerezové a jsem spokojená, litina je taky fajn, ale je těžká a hůř se mi s ní manipuluje. Do trouby můžou všechny, madla oddelavaci nemám, to nepotrebuju.