Jakou zdravotně nezávadnou pánev na indukci?

kacka1994
15. říj 2024

Ahoj, jake mate panve a nadobi? 🙂 Aby na tom umel varit i amater co pripali vse, abych tam idealne nemusela nalit litr oleje (ani pul ne) a aby sla v poho do mycky 🙂 Taky idealne kdyby slo oddelat madlo a dat ji do trouby :D koukam na nerez, ale bojim se pripalovani... co keramika, nebo litina? 🙂

mirecka.jaroscakova
15. říj 2024

@kacka1994 mám jenom nerezové a jsem spokojená, litina je taky fajn, ale je těžká a hůř se mi s ní manipuluje. Do trouby můžou všechny, madla oddelavaci nemám, to nepotrebuju.

kacka1994
autor
15. říj 2024

@mirecka.jaroscakova a neni prilnava? 🙂 nejak nejsem zrovna dobry kuchar :D

cherie24
15. říj 2024

@kacka1994 taky si plánuju nakoupit nerezové pánve. Celkově k Vánocům si koupím sadu nádobí a teflon už nechci. Keramickou jsem tenkrát měla. Já měla z Banquet a byla fakt špatná. Nevím, jak ty dražší, ale celkově jsou na keramické dost špatné recenze, tak plánuju jít do nerezu. 🙂 Snad nebudu litovat. 😀

kacka1994
autor
15. říj 2024

@cherie24 no ja jsem prave na vazkach, teflon uz taky nechci, ani nejake "noname" neprilnave povrchy 🙂 a co jsem se zacala divat, tak mi samozrejme skacou reklamy jedna pres druhou :D Ja asi koupim jen jednu zatim :D

dyechampion
15. říj 2024

u nas taky taky, docela se mi zamlouva nerez set fabini ve spolupraci s polreichem, ale celkove cekam na black friday :D

cuuza
15. říj 2024

Možná si nejdřív trochu nastuduj, jak se o pánve starat. Zrovna myčka jim vůbec nedělá dobře.

cherie24
15. říj 2024

@kacka1994 jakýkoli nepřilnavý povrch je teflon. To je ten chyták na lidi. 😀 Jednu dobu nechtěli lidi teflon kupovat, tak se to přejmenovalo na nepřilnavý povrch. Ale je to všechno úplně na jedno brdo.

kacka1994
autor
15. říj 2024

@cuuza ja vim 🙂 proto se ptam, kterym to vadi nejmin :D proste to nezvladam a do mycky rvu uplne vsechno 🤷🏻‍♀️

kacka1994
autor
15. říj 2024

@cherie24 jj, vim :D

pipi_puncocha
15. říj 2024

Máme nerez Fabini a super. Chce to jen trochu vychytat co a jak.

jannym
15. říj 2024

Nerezova panev, dostala jsem ji pred vic jak 15 lety a je porad v pohode, nejde poskrabat, a kdyz se neco nezadari vezmes dratenku a za par minutek mas zas zarivou panev, muze do mycky, v podstate ji asi nejde znicit…keramicke mi prijdou ponekud krehke pri manipulaci…litina nemuze do mycky, a taky patri k spise krehcim materialum a pokud nechces aby ti rezla vyzaduje trochu pece, je to uz takova vyssi divci

kacka1994
autor
16. říj 2024

@jannym diky moc 🙂