Ahoj. Jakou barvu žaluzií k oknum, které budou zvenku v dekoraci ořech a vevnitř bílá? K čemu by žaluzie měly ladit? K fasádě a vnější barvě oken nebo k vnitřní barvě oken a interiéru? Interiéry zatím nevím, do jaké barvy budeme ladit. Žaluzie by se mi líbily i tmavě hnědé, ale mám strach, že na nich bude hodně vidět prach a nečistoty a taky jestli při zatemněni bude hodně tma v pokojích. Ještě mě napadá barva taková světlá měděná nebo bronzová. Co myslíte? Jaké barevné kombinace máte vy? Děkuju🌷
Hele máme to stejně jako vy a máme hnědé a dnes už bych brala radeji, šedé, bílé nebo stříbrné, na těch tmavych je strašně vidět prach, hlavně když na ně zasviti sluníčko. Jinak teda by se asi měly ladit s interiérem podle mě...
Jo a teda pokud bys se bála, že tmavá pritapi, tak bych neřekla, jo když jakoby sahnes na ty zaluzie, rak jsou teplejší, ale nerekla bych ze by to výrazně ovlivnilo teplotu v misnosti...
Taky to řešíme, okna uvnitř bílá, venku antracit + střecha taky antracit. Podlaha dub, kuchyň bílý lesk + dub, nevím, jaká barva by byla vhodná. U vás bych se té měděné/bronzové nebála, u nás by to vypadalo blbě.🙄
Jo a ještě k ty tmě v pokoji... Ono záleží jak asi moc nahusto ti ty zaluzie daji nebo nevím, tchanovci mají stříbrné a v pokojích mají větší tmu jak mi při hnědých a každý máme od jiný firmy
@pipi_puncocha tam mas jasný Antracit zaluzky 🤩za mě ideal kombinace ten venek 😀jen jsme na to s manželem měli každý jiný názor tak to vypadá jinak u nas
@lydiee zvenku máme bílá okna a žaluzie stříbrné … báli jsme se, ze tmavá barva by v létě zbytečně přitápěla … jinak ideálně vodici lišty do fasády a zetka lamely … s barvou neporadím 😒