Dobrý den,
prosím o radu, jak zůtulnit ložnici??Chtěla jsem ladit do světlých barev a jen pár doplňků tmavých. Postel budeme časem měnit za jinou. Prosím o radu co dát nad postel (hlavně ne poličku 🙈 mam strach, že mi spadne na hlavu 🤣) Děkuji za nápady
Pokud más strach, že ti to spadne na hlavu a přesto tam něco chceš, tak "gobelín"/třeba velkej mandalovej šátek, nebo takové ty obrazy na rákosové rohoži (ale ty bývají vertikální, sem bych dala spíš něco horizontálního. Případně vyložěně dekorativní nálepka.
Chybí ji nějaké odkládací plochy přímo u postele (noční stolek) a osvětlení přímo u postele.
@cilkat noční stolek s lampou má za tou postýlkou ne?
@krisstina93 ano, nocni stolek a lampa za postylkou
A co treba kreslo k oknu.
@mandy1122 Mně přijde že to je takový ponurý,chtělo by to nějaké barvičky...A nebo koberec
Mě by se nad postel hodila macramé dekorace.
Pak by se hodilo křeslo k oknu (na kojení nebo čtení, pití čaje 🥰🥰) .
A fajn by byl i kobereček, ten by to taky zůtulnil 🙂
@veronikalam tam je malo mista, na fotce nejde videt,ale jsou tam dvere, takze max. nejaka kytka 🤷🏼♀️
jaq bych tu jednu zed vymalovala, tu za hlavou nebo tam dala tapetu. Pokud bych ji jen vymalovala tak bych si tam asi povesila fotky, ve vetsim formatu a jak je jiz receno-nejaky koberec treba jak je na te fotce tady, ten je peknej
Barevně vymalovat, měkká lavice podél nohou postele, velký obraz. Posteli by slušelo něco místo čela. Z fotky na mě místnost působí větší, než by odpovídalo nábytku, jestli je tam hodně místa, tak tak přidat křesílko apod. Ale určitě přitlačit na barvách, vše světlé se v tom prostoru ztrácí.
Volila bych tapetu ☺️😉
Nějaký příjemný obraz? Já jsem teda minimalista, takže bych to nechala jak to je :D