Jak uložit oblečky do sklepa. Máte radu?

majdaptak
31. bře 2020

Ahoj ženy, měla bych dotaz - jak ukládáte oblečení, co vašemu dítku už není nebo teprve bude? Máme sklep, takový ten průměrný - ani vlhký plesnivý, ani suchý nový. Každopádně jen v krabici se mi to tam dávat přece jen nechce a v bytě to zatím máme, ale zbytečně zabírá místo... Koupila jsem vakuové pytle (2 různé značky) a s nadšením do toho dala pár věcí, že to otestuju...no a ráno taková vážně zlý nepěkná věc - částečně vyfouklé. Měla jsem za to, ze jsem to dělala pečlivě, strávila jsem s tím spoustu času... Nějaká rada, prosím?

zuzkasim
Autor odpověď smazal
Zobraz
elinkav
31. bře 2020

Část mám v krabicích z IKEA https://www.ikea.com/cz/cs/p/samla-krabice-tran... a část v pytlích IKEA pod názvem HAJDEBY. Máme velký sklep, tak nesejde na velikosti krabic, ale ty pytle jsou fakt skladné a ani po půl roce nezměnily tvar.. 😉🙂

blbajulca
31. bře 2020

@elinkav souhlas, ty taky doporučuju👍👍👍

amazonkajanik
1. dub 2020

@majdaptak záleží na značce pytle.já koupila u vietnamců a z 10pytlů nedrží 3

betelgeuzz
1. dub 2020

Oblečení dávám do těch vakuových pytlů, taky mi jich pár nedrží, ale většina ano. Zkus zkontrolovat, kudy uchází, někdy je špatně utěsněné zavírání, někdy ten ventil.

emamaira
1. dub 2020

Já dávám věci do běžných krabic a obalím strecovkou, aby se do nich neprasilo. A vše popisuju.

majdaptak
autor
4. dub 2020

Děkuju všem za odpovědi, holky! Ty naše pytle jsme kupovali v Bauhausu, myslim, neměly to být úplný hrůzy... Zkusím ty ikeácký, díky za tip.