Indukční deska. Jakou pořídit a na co se zaměřit?

zlatik1
11. črc 2024

Prosím poraďte mi, budeme úplně rušit plyn a chci si tedy pořídit indukci .. vůbec nevím, nikdo v rodině ji nemá .. na co se mám zaměřit .. vařím denně
Doporučte mi značku, se kterou jste spokojené ? Moc děkuji

inka02
11. črc 2024

Přecházela jsem také z plynu na indukci a už 1,5 roku jsem spokojená s indukční deskou Bosch. Za sebe doporučuji číselnou stupnici, je to jednodušší na ovládání.

eloise02
11. črc 2024

@inka02 Jé, zrovna jsem hledala přesně tuhle fotku, tak už ji dávat nemusím. Mám přesně tuhle stejnou a jsem taky velice spokojená s ovládáním. Taky jsem se docela dlouho rozkoukávala a tohle se mi fakt líbilo. Dříve jsem vařila na el. sporáku a nikdy jsem nechtěla nic jiného. Ale musím uznat, že indukce je fakt lepší a hlavně oceňuji rychlost. Teď jsme na dovolené v apartmánu měli sklokeramiku a to byla věčnost, než něco začalo vařit.

zuzekk
11. črc 2024

Doporučuji ovládání pro každou plotynku zvlášť (tedy ne zvolit plotynku a pak řešit sílu ohřevu), určitě číselné ovládání a ne + a -.

janule0123
12. črc 2024

@zlatik1 za me bosch… kdysi dávno na bytě v najmu byla mora a hruza… hlučný to bylo … (i v te době souběžně bosch a nesrovnatelné )

levandule_k
12. črc 2024

Mám AEG, maximální spokojenost, také doporučuji ovládání pro každou plotýnku zvlášť a číselné ovládání. Mám i funkci power booster pro extra rychlý ohřev, občas to využívám, když potřebuji něco rychle přivést k varu.

petulkadodo
12. črc 2024

@levandule_k Také mám takovou AEG, s power booster, ovládání pro každou plotýnku zvlášť, se stupnicí, kam jen ťuknu na stupeň, žádné plus a mínus a je super. Bez problémů funguje už 7 let.

saralinda
12. črc 2024

Za mě hlavně aby měla časovač (dám vaŕit brambory, načasuji a jdu klidně ven) a pak super je i rychloohřev (boost).