Ahoj holky,
je lepší Ikea na Černém mostě a nebo na Zličíně? Která je větší, má větší výběr podle vás? 😊 Potřebujeme vybavit celou ložnici a pokoj, tak ať vím, kam jet.
Byla jsem jen na Černém mostě, tak nemám srovnání.
Děkuju za odpovědi
Já myslím, že větší je Zličín, ale má sklady i v nějakém rozumném dojezdu od prodejny. Před pár lety jsme si do nějakého jeli pro jídelní židličku.
Já raději jezdím na Černý most kvůli parkování v garážích, manžel raději na Zličín, kvůli parkování na parkovišti.. Kazdy si najde to svoje.
Udělej si seznam na eshopu všeho co potřebuješ a podle toho se rozhodni. Teď hodně věcí nemají, tak je klidně možné, že navstívíš obě a stejně nebudeš mít všechno
Expozice budou mít podobné, ale jak píšou holky, teď polovinu věcí nemají skladem, ale často to jde rezervovat na pobočce bez zálohy a až to naskladní, tak vám přijde sms a vy si to vyzvednete. My teď takto kupovali pohovku.
Díky holky 😊 taky jsme právě koukali na eshopu, že mají nějaké výpadky 😒 Tak doufám, že seženeme co potřebujeme. Udělám si ten seznam
Na Čerňáku se líp parkuje, protože je tam milion míst i v podzemkách. Zličín + převánoční období = s parkováním děs a hrůza. Jinak je Zličín podle mě větší skrz to, že jak je v covid době omezený počet návštěvníku na m2, tak do obchodu na Zličíně mohlo víc lidí než na Čerňák. 🙂 Jinak sklad a jeho doplnění je teď bída u obou, no.
Dají se koupit takový ty kovový tyčky na kolečkách - sem-tam i z druhé ruky. Jsem bydlela v pytlích a krabicích asi půl roku - nejdřív 3 měsíce kvůli zpoždění předání bytu a pak 3 měsíce než se vůbec mohly dělat parkety. Jo, sranda to byla, jo, opakovat bych si to asi nemusela 😀.
@merope Myslíš němý sluha? 😂 jedno mám doma, ale potřebovala bych jich fakt hodně pro dva dospělé a malé miminko 😂 no budu se modlit, ať něco seženeme
Nene, něco jako toto: https://www.ikea.com/cz/cs/p/turbo-satni-stojan... - koukám teda, že to aspoň na IKEA docela zdražilo, stávalo to pár stovek. Ale nebála bych se podívat třeba v Mobelixu, protože to za pár stovek vypadalo tedy od pohledu mnohem méně robustně než toto. Anebo klidně i na bazaru, já to snad nakonec i přímo darovala kamarádce, co se nějak stěhovali či co a právě ještě neměli skříně.
@merope Já mám toto
https://jysk.cz/ulozne-prostory/vesaky-na-oblec...
Jako je to super, ale fakt bych jich potřebovala asi hodně. A ještě potřebujeme nějaké komody. No něco se snad sežene
Tak jako dočasné než se sežene něco rozumného toho není snad potřeba tolik. Jako dlouhodobé řešení to není moc vhodné, aspoň mě se to teda docela pak už rozpadalo.
@merope já už ho mám asi 6 let a drží 😀 ale na to, abych tam navěsila bodýčka atd pro novorozence to není
Bodýčka pro novorozence jsou ideál v krabicích místo skříní, stejně toho nebude tolik druhů. Kamarádce jsem takhle donesla krabici nažehleného po malém - používala to přímo z krabice 🙂.
Řekla bych, že jsou na tom stejně.. Spíš bych kouakla na skladové zásoby, jestli to co chcete vůbec mají. Když jsou teď docela výpadky naskladňování.