Horkovzdušná fritéza. Máte ji doma? Zkušenosti?

mona91
19. črc 2020

Holky mám dotaz. Už delší dobu si pohrávám s myšlenkou koupit horkovzdušnou fritezu. Mate ji někdo doma? Koukala jsem ze to dela víc značek. Je to opravdu tak super jak to hlásí v reklamách a tak? Dekuju za zkusenosti (klidně i s konkretnima typama které ano a které ne) 😊

ckocka
19. črc 2020

@mona91 Záleží co od toho očekáváš. Mám delimano, jsem spokojená.
- je malá, na 1 max. 2 porce
- je rychlá, jednoduše se umývá
- dělám vše - zeleninu, maso, tofu, hranolky, chipsy, muffiny
- dá se udělat řízek i hranolky, jako z klasické fritézy nebo smažené to určitě nechutná
- než jsem ji koupila prolezla jsem recenze a snad stovky receptů, takže jsem věděla do čeho jdu

fandysek_1
19. črc 2020

@mona91 mám tefal actifrii a jsem spokojená. Dělám v tom všechno. Řízky, kuličky z mletého, ryby, brambory, rýži, bramboraky. Chvilku mi trvalo než jsem se to naučila. Mám tuším tu na 1,5 kg brambor.

mariegroth
19. črc 2020

Driv to byla vec, ktera mi v kuchyni prekazela, ale dneska ji pouzivam strasne moc. Mam k ni i kucharku. Fakt se v tom da delat strasne moc veci

duvera
19. srp 2020

@mona91 uz jste koupila? Vsimla jsem di sz ted Vaseho prispevku. Včera jsem psala podobny...

mona91
autor
20. srp 2020

@duvera nekoupila 😂🤦‍♀️ Hledám nějakou větší

duvera
20. srp 2020

@mona91 kolik vas je doma? Ještě mam ohl.toho diskusi ve sk. setrime v naší peněžence tak kdyz tak kouknete😉.

mona91
autor
20. srp 2020

@duvera zatím jsme tři za chvíli 4 ale hned vedle mám babicku a rodiče a pomáháme si navzájem s vařením takže většinou vařím pro 7 lidi podle situace