Ráda bych si pořídila horkovzdušnou fritézu. Vy kdo ji máte, zajímalo by mě, jak jídlo v ní připravené voní a chutná, jak je šťavnaté atp. v porovnání s klasickým smažením?
Já si ji zamilovala, děláme v ni brambory nebo i jinou zeleninu jako přílohu k masu, jdou v ji dělat i obžalované žampiony a květák ale musí se z ni vyndat taková otočná packa, která to promichava, jinak vám to ty obalem věci svléknout z kabatku, maso jsem v ni zatím nezkousela
@jannym a chuťově to je hodně jiné? Zajímala by mě chuť. Jestli to chutná jako smažené nebo spíše pečené...
@nikolkaolomouc No ja v nich delala kur.rizky a byly hodne vysusene a ta strouhanka rozhodne nevypadala tak jak po usmazeni....mozna ze veprove by byly lepsi,ale na to jsem jeste nedostala odvahu...
@caverina takže chuťově se to s originálem asi srovnat moc nedá 🙂 kdyby to dobře chutnalo, šla bych do toho. Ale pokud je to nic moc, tak to asi ozelim. Zase tak často smažené nejíme 🙂
@nikolkaolomouc tak me to proste nejede🙂 nastesti jsem ji dostala,tak me to az tak nemrzi🙂
@nikolkaolomouc
a treba hranolky muzes delat v troube kdyz se chces vyhnout smazeni 🙂
@zelenaesmolda přesně tak 🙂
@nikolkaolomouc někde mezi ale víc pečené, já prave ze většinou v troubě dělám maso a do tohohle hodím brambory se zeleninou a dětem se pak delaj boule za ušima, manžel si ho koupil když jsem mu vyhodila letištej fritak co už nešel ani umýt a zatrhla jsem mu koupit nový ať kouká jist zdravěji...nejdřív jsem mu vyžádala co to zas přitahuj domu za kram a nakonec dostal milost a je často využívány
pardon měla tom být vynadala ne vyžádala ... bože už radši půjdu spát...třeba tentokrat ukradnou víc spánku
Taky jsem ji zvazovala, ale naznala jsem, ze fritak je fritak, ze tu chut proste neosulis. Jenze jist smazene v hospode, tak je mi akorat zle, takze to holt mame jen pakrat za rok u tchyne. Misto horkovzdusneho fritaku jsem pred tydnem koupila remosku. Sice je to uplne jiny spotrebic, ale jsem z nej tak nadsena, ze ho musim vychvalit, kde to jde. A delala jsem v ni ted i smazeny syr a byl moc dobry, lepsi nez z trouby, chutove podobnejsi fritaku, ale uplne stejny ne.
@martiniquest remosku mám už dlouho. Také ji mám ráda. Hlavně v létě, protože nevyhreje byt jako trouba a já osobně dávám k masu do remosky i opect rovnou brambory. Že to je z "jednoho hrnce" a super 🙂 i bábovku jsem v ní dělala
@nikolkaolomouc Ja v ni ted denne pecu mraky zeleniny misto brambor. Zjistili mi GDM, tak jsem na low carbu a dost se to hodi. Chutove mi to prijde stokrat lepsi nez z trouby, mam to upeceno za polovicni cas a jeste spotrebuju daleko min energie. Sladke jsem jeste nezkousela
@martiniquest zelenina je v ní také moc dobrá. U nás se remoska využívá docela hojně 🙂 s fritézou nevím nevím, aby to nebyl zbytečný krám do domu 🙂
@irena1111 🙂 🙂
@jannym
na maso je super pomaly hrnec
@zelenaesmolda já vím, psala jsem si o nej jeziskovi ale prý mám letos smůlu, možná příští rok
@jannym
tak az ho budes vybirat tak doporucuju nejaky s casovacem,ktery ti udrzi jidlo teple i po dovareni,to je funkce k nezaplaceni...
@zelenaesmolda ok, dekuji za tip
My mame horkovzdusku a za nas super. Delala jsem maso, brambory, hranolky a za nas dobre. Maso jsem tedy nechala chvili nalozene, aby nebylo vysusene a mnamka. 🙂 chutove bych to prirovnala k peceni v troube, ne ke smazenemu.
@nikolkaolomouc mam doma a uprimne nic moc...tak max na hranolky...jinak jsem tomu na chut nejak neprisla...zdravejsi to asi je...ale ta chut...