Horkovzdušná fritéza. Jaké jsou Vaše zkušenosti a názory?

nikolkaolomouc
21. říj 2019

Ráda bych si pořídila horkovzdušnou fritézu. Vy kdo ji máte, zajímalo by mě, jak jídlo v ní připravené voní a chutná, jak je šťavnaté atp. v porovnání s klasickým smažením?

caverina
21. říj 2019

@nikolkaolomouc mam doma a uprimne nic moc...tak max na hranolky...jinak jsem tomu na chut nejak neprisla...zdravejsi to asi je...ale ta chut...

jannym
21. říj 2019

Já si ji zamilovala, děláme v ni brambory nebo i jinou zeleninu jako přílohu k masu, jdou v ji dělat i obžalované žampiony a květák ale musí se z ni vyndat taková otočná packa, která to promichava, jinak vám to ty obalem věci svléknout z kabatku, maso jsem v ni zatím nezkousela

nikolkaolomouc
autor
21. říj 2019

@jannym a chuťově to je hodně jiné? Zajímala by mě chuť. Jestli to chutná jako smažené nebo spíše pečené...

caverina
21. říj 2019

@nikolkaolomouc No ja v nich delala kur.rizky a byly hodne vysusene a ta strouhanka rozhodne nevypadala tak jak po usmazeni....mozna ze veprove by byly lepsi,ale na to jsem jeste nedostala odvahu...

nikolkaolomouc
autor
21. říj 2019

@caverina takže chuťově se to s originálem asi srovnat moc nedá 🙂 kdyby to dobře chutnalo, šla bych do toho. Ale pokud je to nic moc, tak to asi ozelim. Zase tak často smažené nejíme 🙂

caverina
21. říj 2019

@nikolkaolomouc tak me to proste nejede🙂 nastesti jsem ji dostala,tak me to az tak nemrzi🙂

zelenaesmolda
21. říj 2019

@nikolkaolomouc
a treba hranolky muzes delat v troube kdyz se chces vyhnout smazeni 🙂

nikolkaolomouc
autor
21. říj 2019

@zelenaesmolda přesně tak 🙂

jannym
21. říj 2019

@nikolkaolomouc někde mezi ale víc pečené, já prave ze většinou v troubě dělám maso a do tohohle hodím brambory se zeleninou a dětem se pak delaj boule za ušima, manžel si ho koupil když jsem mu vyhodila letištej fritak co už nešel ani umýt a zatrhla jsem mu koupit nový ať kouká jist zdravěji...nejdřív jsem mu vyžádala co to zas přitahuj domu za kram a nakonec dostal milost a je často využívány

jannym
21. říj 2019

pardon měla tom být vynadala ne vyžádala ... bože už radši půjdu spát...třeba tentokrat ukradnou víc spánku

martiniquest
21. říj 2019

Taky jsem ji zvazovala, ale naznala jsem, ze fritak je fritak, ze tu chut proste neosulis. Jenze jist smazene v hospode, tak je mi akorat zle, takze to holt mame jen pakrat za rok u tchyne. Misto horkovzdusneho fritaku jsem pred tydnem koupila remosku. Sice je to uplne jiny spotrebic, ale jsem z nej tak nadsena, ze ho musim vychvalit, kde to jde. A delala jsem v ni ted i smazeny syr a byl moc dobry, lepsi nez z trouby, chutove podobnejsi fritaku, ale uplne stejny ne.

nikolkaolomouc
autor
21. říj 2019

@martiniquest remosku mám už dlouho. Také ji mám ráda. Hlavně v létě, protože nevyhreje byt jako trouba a já osobně dávám k masu do remosky i opect rovnou brambory. Že to je z "jednoho hrnce" a super 🙂 i bábovku jsem v ní dělala

martiniquest
21. říj 2019

@nikolkaolomouc Ja v ni ted denne pecu mraky zeleniny misto brambor. Zjistili mi GDM, tak jsem na low carbu a dost se to hodi. Chutove mi to prijde stokrat lepsi nez z trouby, mam to upeceno za polovicni cas a jeste spotrebuju daleko min energie. Sladke jsem jeste nezkousela

nikolkaolomouc
autor
21. říj 2019

@martiniquest zelenina je v ní také moc dobrá. U nás se remoska využívá docela hojně 🙂 s fritézou nevím nevím, aby to nebyl zbytečný krám do domu 🙂

irena1111
22. říj 2019

@jannym není to sice k tématu ale ty obžalované žampiony mě fakt pobavily 😀😀😀

nikolkaolomouc
autor
22. říj 2019

@irena1111 🙂 🙂

jannym
22. říj 2019

@irena1111 jo jo, taky vždycky zasnu jaký překlepy mi utečou nebo co vše telefon vymysli a já si toho nevšimnu, zas je dobry ze se máme čemu zasmát😉

zelenaesmolda
22. říj 2019

@jannym
na maso je super pomaly hrnec

jannym
22. říj 2019

@zelenaesmolda já vím, psala jsem si o nej jeziskovi ale prý mám letos smůlu, možná příští rok

zelenaesmolda
22. říj 2019

@jannym
tak az ho budes vybirat tak doporucuju nejaky s casovacem,ktery ti udrzi jidlo teple i po dovareni,to je funkce k nezaplaceni...

jannym
23. říj 2019

@zelenaesmolda ok, dekuji za tip

petla29
23. říj 2019

My mame horkovzdusku a za nas super. Delala jsem maso, brambory, hranolky a za nas dobre. Maso jsem tedy nechala chvili nalozene, aby nebylo vysusene a mnamka. 🙂 chutove bych to prirovnala k peceni v troube, ne ke smazenemu.