Ahoj holcicky, jste jedine kdo mi muze pomoct, Nemám chlapa a stěhuji se teď v sobotu, dřív nemohu .. ale… problém je, ze je to ve městě a okna nemají ani zaluzie a já vůbec nevím kolik můžou mít tyto okna cca na garnyze… dokázala byste mi prosím některá poradit jakou velikost “baj” vocko vzít…? Děkuji moc😔
To dolní okno bude mít tak 180 cm a horní okno 150 cm plus přesah vypadá na každou stranu cca 30 až 40 cm. Dle fotek to nevypadá, že by bylo přímo do oken vidět.
Na fotkách garnyze jsou, tak Ti stačí zavesy ne?
@barmil Nejsou tam, jsou jen na fotkách 🙂
Děkuji holky.. tak já na to spodní třeba raději vezmu 200?
A na horní 180?
Ježiš, nic nekupuj teď. Buď si napiš o rozměry nebo to v sobotu změř. Jeden den bez závěsu vydržíš
Koupíš po nastehovani … zbytečně vyhozeny peníze na tipovacku… k tomu neodhadnes rozměr zaclon/závěsu … do ložnice si dej do okna třeba karton na první noc .. taky jsme měli v oknech kartony par měsíců taky ve městě než nám došly udělat žaluzie … byla blbost kupovat za x tisíc garnyze a závěsy na chvilku … tak si to v klidku zmer a kup si to přesně na to.. byla by se Škoda cajnout.. otázka par stovek to není
Měla jsem v oknech povlečení na peřinu, když bylo nejhůř 😁 tenkrát jako student v přízemním bytě... A jak to sloužilo 😁
Bez přeměření okna jsou to vyhozené peníze a zbytečná práce s přiděláním. Záclonu taky nekoupíš tak, aby byla hezky nařasená nebo naopak napnutá - to záleží na tvém vkusu. Není nic horšího než popotahovat na všechny strany a zjistit, že chybí 20 cm, aby to vypadalo dobře.
Blbost kupovat garnýž, když nevíš, jaká je "díra" okna. Nechci rýpat, ale buďto zavolej o rozměry majiteli a nebo vydrž do víkendu a poté kup. Ale je neskutečná blbost to odhadovat z fotky. Okna mohou mít 150, ale taky 2metry.
Nevím, odkud jsi, ale v IKEA mají garnyze roztahovací. Jsou super, máme je už v druhém bydlení.