Exploze sprchového koutu podruhé...

klokanka31
16. bře 2024

Tak holky, znova manželovi vybouchl v rukách sprchový kout 👺 Před dvěma měsíci mu v rukách vybouchlo sklo od PC skříně. Tohle snad už není normální 😡 Říkám mu, kup už radši sprchu s plastovými dveřmi. Ale nee, zase to samé sklo 👺 Mě už trefí šlak 😭

krisstina93
16. bře 2024

A to dokázal jak? My ho mame skleněný roky a nikomu se to nepovedlo ani skrabnout, a to tam děti dělají bordel, jednou už sme ty dveře i vysadili.

klokanka31
autor
16. bře 2024

@krisstina93 On měl právě vždycky vysazený dveře, a když je šel nasazovat, tak mu to v ruce bouchlo. Dneska jsem u toho byla, nesl dveře opatrně, a najednou výbuch. Ta deska od počítače to samé, chtěl bednu zavřít tak vzal do rukou to sklo, a najednou výbuch. Já nevím jestli má tak silnou energii nebo co...

zanett
16. bře 2024

@klokanka31 A proc nam to rikas? Kdyz to nesl opatrne a presto to bouchlo, tak priste si na tyhle prace najmete nejakyho hodinovyho manzela/remeslnika. Nebo jak zni diskuzni otazka?

hojda
16. bře 2024

samoexploze

jane46
16. bře 2024

Manzelovo rodicum taky bouchlo sklo od sprchace.... Ani nikdo v koupelne nebyl, dikybohu. Tomu sklu staci nejaky tlak treba ve spoji nebo neco v nem a casem se to takhle rozleti.