Eshopy zahradnictví. Máte tip?

klokanka31
27. bře 2024

Máte někdo zkušenost s nákupem květin po eshopu? Letos si chci objednat muškáty přes eshop, ale je tolik zahradnictví, že nevím kde si vybrat...

1pomnenka
27. bře 2024

Nekupovala bych, protože ti zabalí to, co by normálně neprodali. Muškáty jsou křehké, polámou se, zbytečně vyhodíš peníze. Je tolik zahradnictví, kde si můžeš vybrat.

linducha90
27. bře 2024

@klokanka31 moje mamka objednáva kytky jedině přes e-shop, zkus zahradnictví Lebiš nebo zahradnictví Petro, nevím jestli tam jdou koupit i muškáty ty mamka nekupuje, teď o víkendu zrovna objednávala a je vždy spokojená...

prejeta_zaba
27. bře 2024

Objednávala jsem si plno trvalek a keřů na lumigreen a všechno v pořádku, zatím všechny zijou. I ty, co byly v sekci "výprodej". Myslím, že už si moc firem nedovolí to, co píše
@1pomnenka, že by ti zabalili nějaké hrůzy. To by se jim na recenzích velmi rychle vrátilo. To spíš pak dají do toho výprodeje. Nicméně zrovna muškáty fakt koupíš na každém rohu, možná nějaký multipack i v Kauflandu, tak je na zvážení, jestli kvůli tomu platit a riskovat přepravu (přece jen, kytky ti budou někde ležet zabalené bůhví jak, to je za mě větší risk, aby přežily tu cestu, než že pošlou vyloženě zmetky).

jiss
28. bře 2024

@klokanka31 Spomyšl a loukykvět