Máte někdo zkušenost s nákupem květin po eshopu? Letos si chci objednat muškáty přes eshop, ale je tolik zahradnictví, že nevím kde si vybrat...
@klokanka31 moje mamka objednáva kytky jedině přes e-shop, zkus zahradnictví Lebiš nebo zahradnictví Petro, nevím jestli tam jdou koupit i muškáty ty mamka nekupuje, teď o víkendu zrovna objednávala a je vždy spokojená...
Objednávala jsem si plno trvalek a keřů na lumigreen a všechno v pořádku, zatím všechny zijou. I ty, co byly v sekci "výprodej". Myslím, že už si moc firem nedovolí to, co píše
@1pomnenka, že by ti zabalili nějaké hrůzy. To by se jim na recenzích velmi rychle vrátilo. To spíš pak dají do toho výprodeje. Nicméně zrovna muškáty fakt koupíš na každém rohu, možná nějaký multipack i v Kauflandu, tak je na zvážení, jestli kvůli tomu platit a riskovat přepravu (přece jen, kytky ti budou někde ležet zabalené bůhví jak, to je za mě větší risk, aby přežily tu cestu, než že pošlou vyloženě zmetky).
@klokanka31 Spomyšl a loukykvět
Nekupovala bych, protože ti zabalí to, co by normálně neprodali. Muškáty jsou křehké, polámou se, zbytečně vyhodíš peníze. Je tolik zahradnictví, kde si můžeš vybrat.