Milé ženy 🙂 jen tak ze zvědavosti - máte též některá domácnost bez rostlin/květin? Bydlíme v domě, obrovská zahrada a lesy okolo, takže zelené dost. Venku mi nevadí ale v interiéru jsem vždycky měla problém, že mi ta zelená v kombinaci s něčím vadila - obecně jí totiž nemám ráda..jedině snad takovou tu jablkove zelenou. Do kuchyně a na balkon snesu bylinky a jinak jako dekorace sušené kvetiny, látkové, dyhove, proutí do vázy..ale prostě tu zelenou nee :D
Já celkově nejsem žádný zahradník a doma mi kytky chcípaji. Nemám moral na pravidelnou péči. A vůbec se mi nelíbí takový ten pelmel množství květin v různých chaotickych květináčích, podmiskach a tak. Takze jako kytky mám, ale jen pár a v ladicich květináčích.
My máme vždy max kytku ve váze... co jsem měla orchidee podél celého parapetu v obýváku, tak časem začaly chcipat. Takže teď jsme bez kytek, a kupodivu je tu i víc světla.
Jsem zahradník na prd, buď se starám moc nebo vůbec. Zelené kytky se mi v interiéru líbí, ale nic nevydrží. Začínám uvažovat o něčem umělém, co vypadá hodně realisticky. Nemá někdo typ?
@pe_tu_ss_ka toho světla si taky všímám 🙂
Mívám jen v kuchyni a v obýváku řezané květiny. Jinak nic, všechno mi chcípne.
Nemame doma ani na balkone jakoukoliv zivou kvetinu 😆
Já jsem kytkovrah, vždycky neúmyslně zabiju jakoukoliv rostlinu, kterou dostanu. Mám tu jen 2 orchideje a 2 nějaké potvory, co se skoro nezalévají, tak zatím přežily 😃
Jsem kytkodebil a sotva se postaram o sebe a o decko, natoz jeste o kytky 🤣 nicmene ke tricatym narozeninam jsem dostala v praci orchidej a jeste nechcipla, tak ji tu nak mam na okne no 😄
Taky se hlásím do klubu.Kytky mám doma umělé.Ty stačí vysprchovat ve vaně od práci 😂Na začátku adventu si koupím vánoční růzi a do Vánoc chcípne ,tak na Vánoce kupuju druhou 😂
Na jaře občas koupím řezanou kytku.Venku mám muškáty.To jsou jediné kytky ,které přežijí moji péči 😁
Já pěstuju trošku ve větším kaktusy a sukulenty, takže přes zimu mám okna plná sukulentů, přes léto je to všechno venku. Občas jsem nějakou zelenou kytku doma měla, ale jak nebyla sukulentní, podařilo se mi ji úspěšně usušit. Jediné, co se mi ještě daří pěstovat, jsou orchideje.
Ale zase si moc nepotrpím na řezané kytky ve váze ani nějaké sušené roští jako dekorace.
Ja kombinuju zive a umele. Zive zacinam kupovat jen levne, protoze me vsechno chcipne do dvou let. Jedine zamioculcas mi vydrzi. Bez kytek se mi to nelibi, interier je pak takovy "polovicni" a neni to ono.
@kolunka syn je alegicky snad na všechno a navíc má astma ,takže u nás doma není nic 😆 mám 3 krásný plastový kytky ve 3 krásných vazach a tím to hasne
Bydleli jsme ve velkém městě, kytek po bytě spoustu. Během stěhování na vesnici, nám všechny kytky odešly (stěhování se třemi malými dětmi, nezalila jsem je hooodně dlouho). A musím říct, že nyní, když bydlíme uprostřed zeleně mi kytky v interiéru připadají celkem zbytečné. I to bralo hodně času, než jsem vše zalila. Ne, neplánuju opět zavádět kytky do interiéru! Venku postačí!
Bydlíme v bytě, kytky uvnitř nemám. Jednak jsem levá, jednak v tom nevidím žádný smysl, pokud to nejde sežrat. Ale pravda, na balkoně mam jahody, kvůli dětem, mají z nich vždycky velkou radost. A rozmarýn, a tymián. Loni jsme jeli na dovču v těch největších vedrech, takže to chcíplo, ale měla jsem toho víc. Bazalku, oregano, petržel, mátu a meduňku. Takže to bych si dala na zahradu. Ale kytky fakt nechápu.
Nemáme doma žádnou kytku, co se nedá sežrat 😀
@ruzova_pastelka Přesně 🤣
Pridavam se do klubu tech co doma kvetiny taky mit nemusi. Takivy ten pel mel vseho...mam 3. Na balkone par jahod, bylinky...zato na zahradě (mimo byt) mam uplne vsechno a travim tam vetsinu casu, tam se naakumuluji kvetenou a zeleni a vydrzim tak doma nez kytek🤣
@kolunka nemám z důvodu demoliční čety (3 kocouři) v domácnosti a myslím, že dcera by se taky přidala 🤣
Bydlíme na venkově s velkou zahradou a v baráku mám akorát rymovniky 😀 bohaté mi stačí se starat o to co je venku.
Je krásne jak je svět různobarevný. 😍 já si neumím představit interiér bez květin, a když prochazim okolo umělých tak nechápu proč se to prodává, ze to nemůže nikdo kupovat. A hle, chyba lávky 🙈 Ja mám sbírku orchidejí, potom různě velké palmy, fikusy, dcera kaktusy.
Já mám kytky ráda, kaktusy, palmy, kapradí...ale, chcípne mi i umělá, takže se vždycky nadchnu, koupím, starám se a ona spáchá radši sebevraždu.. takže nevím no🤔
Holky tak u mě byste nechtěli být zatím mám kolem 70 kytek 😂😂😂😂
Nemam doma zadnou kytku, tedy mela jsem chvili orchidej, ale tak prerostla, ze na vyhrazene misto uz se nevesla, tak sla o dum dal. Mozna nejake trauma z detstvi, kdy kytek bylo doma az moc. 🤔 Ja moc nemam rada jen zelene kvetiny nebo listy.
Já bych hrozne chtěla kytky a tak. Mne se to teda líbí, když je to hezky skloubený s interiérem. Mne proste jen všechno chcípne. Takže nemáme už ani kaktus..)