Chci se poradit.
Máme v bytě podlahy a opravdu bych je mohla furt vytírat, nevím kde je prostě chyba 🤦🏽♀️
Zkusila jsem ajax i Alexe a prostě nic. Vytřu pokoj, zem se krásně leskne - uschne a projdu se a mám špinavý nohy a tak je to všude. Když se stane, že vytřu jednou denně nebo vůbec tak bych si mohla dát nohy do sava, strašný.. nevíte kde muze byt chyba? Jestli přípravek nebo mop? Mám klasicky (foto jsem hodila dolu) hrozně se nám tu teda prasi, ale když jsem měla koberce v minulém bytě byl to opravdu klid, tady je na podlahach furt bordel 🤦🏽♀️Vytru ráno a pak to pretru ještě dopoledne a je to jako bych dva dny nevytrela🤦🏽♀️
Dekuju za pomoc
@elesse Věř mi, tady fakt musíš 🤥 pokud nechceš černý nohy.. taky mě to sere😔
Já teda vytírám vždy hadrem, často měním vodu, často máchám ten hadr... mop máme, ale dělá to šmouhy a nevytře to tak dobře, máme stejný. Hadr je prostě hadr 🙂 Vytírám tedy týdně, ale se dvěma malými dětmi je to stejně marné, uklidím a za půl hodiny čurbes všude.
Vem si černý ponožky a nepoznáš to 😀 😀 😀.
Jinak prostě to černé je právě třeba prach. Neznamená to nutně, že tam máš bordel. Ale pokud chceš lepší, tak doporučuji parní mop s vysavačem. A nebo robotický vysavač (případně i s mopem), který může uklízet i několikrát za den a budeš mít klid. Možná by pomohla i čistička vzduchu.
Pozid si domaci boty nebo tmave ponozky a hotovo.
Neverim. Mam doma male dite a psa🙂 bordel na podlaze mame jen kdyz mam bile ponozky:D proto je doma nenosim
jediné s čím jsem opravdu spokojená je Karcher👍
@elesse No teď jsem vytřela a uvidíme za hodinu, buď se fakt hodně prasi nebo nevím😀 ale s tím mopem souhlas, taky mi dela smouhy😏
No, máme barák, zouváme se v zádveří, ale stejně se to roztahá po celém přízemí. Vytřu večer/ráno a odpoledne už máme čuňátkové ponožky 🤦♀️ Teď jsme byli přes léto pořád venku, tak jsem to tak neřešila, vytírám obden. Mop máme podobný, vytírám Savem bez chloru a výsledek záleží na tom, jestli si po prvním vytření vyměním vodu nebo ne. Když jo, tak je to samozřejmě lepší, ale pokud nečekám návštěvu, tak to nehrotím 😉 My teda máme dlažbu, hodně se to drží ve spárách, takže jednou za čas vezmu hadr a hezky na kolenou vytřu 🙈😂
Mě přijde, že čistě jenom mopem to není úplně ono, takže já první všude vysaju, aby se posbíraly i prach a binec z různých spár a pak teprve vytřu- jednou za týden, plus tak jednou za měsíc to udělám pořádně hadrem, ne na smetáku,ale ručně.
@kapii dělám to stejně. Před vytřením řádně vysaju. Taky jednou,max 2x týdně vytřu,jinak častěji vysaju. Nehrotim to
@emillyhk Jako by si psala u nás, akorát nemáme barák, ale úplně stejný 🤦🏽♀️😀
@kapii Zkoušela jsem vysát a za boha to nepomohlo, teď jsem vytřela, chodba suchá jdu jen do pokoje a už ťápoty já proste už nevím 😔😀
Nevytiram a mam doma bordel... to je lepsi varianta, ne😂🤣
Parni mop
Vytírám jednou až dvakrát týdně. Vysávám každý den, před vytřením vždycky. Ale jak říkáš, ponožky jsou špinavý 🤷🏼♀️ doma nosíme pantofle, tak to není tak znát 🤷🏼♀️
Možná blbý dotaz, ale utiras prach než vytřeš?
Ja vytírám parnim mopem, vždycky jednou za týden. Máme 3 děti a kočku a špínu na zemi nemáme, děti tu pořád běhají v ponožkách a mají je čisté.
Roztírat špínu mopem nemá smysl. Musí se předem důkladně vysát nebo zamést a mop je až finální. Zkusila bych nepoužívat přípravky, když je jich moc, dělá to šmouhy a zem může lepit. Dala bych jen horkou vodu s octem nebo s kapkou Sava.
No pockej tapoty… jako ze na vytrene podlaze je videt kudy jdes v ponozkach?
Měli jsme doma taky spoustu prachu, u nás tedy z venku, dost se to zlepšilo sítěmi na okno proti hmyzu. Takový příjemný vedlejší efekt.
My si teď pořídili robotický vysavač i s vytíráním, protože nám náš stařičký kleknul. U něj je parádní, že vytírá (pokud má nasazenou utěrku) a luxuje zároveň. Takže být tebou bych šla touto cestou. Mám dvě malé děti a psa a robot jede každý den, někdy i několikrát v jedné a té samé místnosti a mám klid. Takhle vytřeno jsem snad nikdy neměla. 😀 Jednou týdně to vezmu pořádně hadrem i s nějakým přípravkem, ale ušetří mi to kupu času i nervů...a doma nosím bílé ponožky a úplně v pohodě. 🙂
Já doma chodím v bačkorách a fusky mám jako nový 🤣
A pereš ten hadr na mop?
@mirin89 Kazde ráno i večer
@elesse Ne, když ji vytru a ona je už sucha, tak se jen projdes a hned tam jsou tapoty furt proste
@sonaxoxo Peru, i když jsem ho pak neprala výsledek byl stejný
@te_reza Tvle asi budu muset taky 😂😂😂
U nas je to mopem takové napůl, když chci mít vytřeno důkladně, musím s hadrem na zem. Když je hodně bordel, měním vodu třeba po každém pokoji. Ale tedy, vytírat denně nebo víckrát, to by mě mohlo... vytírám jednou týdně