Holky mam dotaz, kdo ma na zahrade detske hriste, od jake firmy jste kupovali? Prikladam foto pro inspiraci
@alik20 ahoj uz par let mame toto primo z anglie a vyslo stale o x tisic mene nez tady i s dopravou. Je z cedroveho dreva, takze bezudrzbove...
https://www.selwood.com/sandy-cove-climbing-frame
A co radsi podporit mistniho - samozrejme sikovneho - truhlare? 🙂
Do koupi předražený ho trámků a šroubků bych nešla. Pokud je chlap šikovný, zvládne hřiště podobného ražení smontovat na koleně, nebo opravdu nějakého truhláře, není na tom moc co pokazit 😉
My mame wickey uz 3.rok a stale spokojenost. Sami bysme to za tu cenu urcite neudelali ( nevim jake ceny jsou aktualne ale maji vzdy velke slevy a da se poridit za peknou cenu)
@alik20 jen tak na okraj, muj bracha je truhlar a cenove vubec nedavalo smysl se tim zabyvat, seriovka je levnejsi.. jen za komponenty skluzavka cca 2500, ty barevny kameny taky asi 1000, houpacka hnizdo 1500 ...tohle ma minimalne bezpečnostní srouby, nikde nic netrci, takze eliminace zraneni... ano, kdo to bude delat ze smrkovych kulatin z mokreho dreva nebude to tak drahy, ale minimalne to popraska jak to bude vysychat...
Nakonec si to uděláme sami, truhlari to delat nechteji 🤷
To prvni maji sousedi. Prislo mi malo bytelne, ale asi je to ok pro domaci pouziti