Co vše děláte v kontaktním grilu?

nikishkaaaa
7. črc 2024

Hezký večer, zvažuji koupi kontaktního grilu z Lidlu. Co vše prosím v grilu připravujete a co grilovaná zelenina, jak ji nejlépe v grilu připravit? Považujete zpětně koupi za zbytečnost nebo je to pro Vás velký pomocník? Děkuji. 🍀🙏

el_dorra
8. črc 2024

@nikishkaaaa maso, ryby, zelenina, brambory jsou taky moc fajn, nejčastěji tousty, zapečené housky/rohlíky/bagety, klobásky.
Pro mě je to fakt velký pomocník, používám skoro denně.

jannym
8. črc 2024

U nas je taky casto v provozu ruzne zapecene tousty, chleby, bagetky, syry, maso, klobasky, topinky, cukety

zara0201
8. črc 2024

Používam takmer denne,do týždňa určite 3-4 x. Mäso grilované (prsia,bôčik,krkovička,ryby), mäso do burgerov-mleté,klobásky, syr (hermelín). Zeleninu (cukety, papriky,cibuľu....). Tortily! Chlieb ako hrianky, zapekane toasty,hamburgery. Veľmi často používam na desiate deťom alebo na cesty.

zuzekk
8. črc 2024

@el_dorra brambory das syrové, nebo predvarujes?

kytka2015
8. črc 2024

Kontaktní gril je skvělý pomocník pro rychlé přípravy jídel. Můžete na něm grilovat maso, ryby, sendviče i zeleninu. Pro grilovanou zeleninu stačí pokapat olivovým olejem, osolit, opepřit a grilovat do měkka. Mnoho lidí považuje gril za velmi užitečný, protože umožňuje zdravější vaření s minimálním použitím oleje a rychle se čistí.

dashyyy
8. črc 2024

Já tam mimo zmíněného dělám bramboráky, cukeťáky apod. placky, volská oka, omelety.. je to fakt bomba pomocník.. i rybí prsty zvládne

el_dorra
8. črc 2024

@zuzekk jde obojí, za nás jsou lepší předvařené (nasáknou sůl při vaření). Nakrájím na cca dvou centimetrová kolečka, vařím v osolené vodě 5 až 10 minut, osuším a naházím na gril.

eliss232
8. črc 2024

Připravuji v něm skutečně všechno, co mě napadne, nějak to nerozlišuji. A je to také zdravější, bez tuku. 😉

zuzekk
9. črc 2024

@el_dorra díky!

nnnadja
9. črc 2024

Ta me taky super,jede u nas casto.

terulin
9. črc 2024

Dělám v něm vše zmíněné, jen u toho z Lidlu si pohlídej výkon. Já si tam jeden koupila a byl úplně k ničemu. Výkon měl šíleně nízký (narozdíl od stolního také z Lidlu, který byl boží). Takže velmi rychle šel z domu a nahradil ho výkonější, jinak bych v něm něděla nic než tousty a tortily.

elesse
9. črc 2024

nadávám si k úplně zbytečné investici. Dělám v něm toasty a tortilly. Všechno ostatní je násobně lepší z pánve.

dashyyy
9. črc 2024

@elesse asi úhel pohledu.. co mám gril, pánev téměř nepoužívám

elesse
14. črc 2024

@dashyyy urcite uhel pohledu🙂 navic zdravotni rizika teflonu nejsou pro me zanedbatelna

dashyyy
15. črc 2024

@elesse nemám teflonový povrch, tak mě to netrápí 😉