Hezký večer, zvažuji koupi kontaktního grilu z Lidlu. Co vše prosím v grilu připravujete a co grilovaná zelenina, jak ji nejlépe v grilu připravit? Považujete zpětně koupi za zbytečnost nebo je to pro Vás velký pomocník? Děkuji. 🍀🙏
U nas je taky casto v provozu ruzne zapecene tousty, chleby, bagetky, syry, maso, klobasky, topinky, cukety
Používam takmer denne,do týždňa určite 3-4 x. Mäso grilované (prsia,bôčik,krkovička,ryby), mäso do burgerov-mleté,klobásky, syr (hermelín). Zeleninu (cukety, papriky,cibuľu....). Tortily! Chlieb ako hrianky, zapekane toasty,hamburgery. Veľmi často používam na desiate deťom alebo na cesty.
Kontaktní gril je skvělý pomocník pro rychlé přípravy jídel. Můžete na něm grilovat maso, ryby, sendviče i zeleninu. Pro grilovanou zeleninu stačí pokapat olivovým olejem, osolit, opepřit a grilovat do měkka. Mnoho lidí považuje gril za velmi užitečný, protože umožňuje zdravější vaření s minimálním použitím oleje a rychle se čistí.
Já tam mimo zmíněného dělám bramboráky, cukeťáky apod. placky, volská oka, omelety.. je to fakt bomba pomocník.. i rybí prsty zvládne
Připravuji v něm skutečně všechno, co mě napadne, nějak to nerozlišuji. A je to také zdravější, bez tuku. 😉
Ta me taky super,jede u nas casto.
Dělám v něm vše zmíněné, jen u toho z Lidlu si pohlídej výkon. Já si tam jeden koupila a byl úplně k ničemu. Výkon měl šíleně nízký (narozdíl od stolního také z Lidlu, který byl boží). Takže velmi rychle šel z domu a nahradil ho výkonější, jinak bych v něm něděla nic než tousty a tortily.
nadávám si k úplně zbytečné investici. Dělám v něm toasty a tortilly. Všechno ostatní je násobně lepší z pánve.
@nikishkaaaa maso, ryby, zelenina, brambory jsou taky moc fajn, nejčastěji tousty, zapečené housky/rohlíky/bagety, klobásky.
Pro mě je to fakt velký pomocník, používám skoro denně.