Prosím, existuje nějaký super přístroj na čištění rámů a záhybu oken? Máme trojskla a ten rám je peklo. Dá se to třeba nějakým parním cisticem? Nebo něco, co tu špínu oplachne a rovnou odsaje pryč? Čeká nás stěhování, takže mytí oken ve 2 domech, tak di chci ulehčit práci.
@zirafka11 hele ja si dam so kyble vodu naliju tam ten clif. vezmu hadru doslova omylu ram a osmudlam- tzn.dost namocim okenni tabule. na to to postrikam clifem na okna a setru sterkou Karcher. Dole to objedu suchym hadrem nebo pap.uterkou. Okna se lesknou jak psi kulky, rikala mi sousedka. Je to mega rychle. Mam 11 oken+ 3x dvokridle balkonovky a 3 stresni okna. Delam u toho zaluzie a otiram radiatory a sundavam zaclony. min.tyen mi to slo fakt od ruky a za dopoledne jsem to mela hotovy.
@fyii presne, takhle to delam standardne, diky ty karcher sterce necintam vsude okolo. Akorat, ze to delam jarem, coz by se nemelo, ale vzdycky zapomenu koupit neco “lepsiho”. Tou parou to delam 1-2 x rocne, kdyz si chci pri velkem uklidu pohrat. Rozhodne to neni uspora casu, ale je to “hezci”. Byt zakladatelkou, drzim se prvniho systemu, osudlat, setrit, hotovo. 24 oken 🤦🏻♀️ my mame teda ctyri a balkon a trva mi to takhle vsechno tak 40-50 min
Co myslis tim clif na ramy? Nic jsem nenasla, jen cif nebo clin 🤔 ze bych se taky inspirovala
?
Kup si profesionální cistic oken GlasQueen,kupuji na strankach hilso... když jako fakt jsou okna hodně špinavá (bydlime u lesa a prašné cesty, takže to občas stoji za to),tak to vezmu vodou a tim clinem a pak nasplicham toto,setru suchym hadrem nejlepší je od Viledy-maji tak na tech stránkách (podotykam NELESTIM)a okna jsou beze šmouh
Díky všem za tipy, budu se držet osvědčeného hadru a v případě nouze si to holt rozkouskuju na několik etap.
Všechno jsou to čističe oken, které můžeš použít i na rámy. Věř mi, že to bude taková crcačka, že ručně ty rámy vyčistíš rychleji. Nepíšeš jaké rámy, dřevěné nebo plastové? Parní čistič na dřevěné určitě ne, pokud nechceš v dohledné době natírat.