Poraďte mi prosím 🙏🙏🙏 odešla mě lednice, na co bych se měla zaměřit? Chtěla bych samoodmrazovací a fresh. Budu moc ráda i za konkrétní typ. Vůbec se v tom nevyznám 🙈 děkuji
Asi je pár bodů, na kterých bych řekla, že je dobrý se zaměřit, když to vezmu podle toho, jak jsme u nás doma ledničku vybírali při rekonstrukci kuchyně s oresi, tak já chtěla volně stojící ač vestavná vypadala hezky i v návrhu, tak právě i kvůli tomu pekáči aby se tam vešel, tak ji máme volně a má to opravdu co do sebe. Určitě je fajn sledovat energetickou třídu, aby vás nesežrala, pak jakou velikost byste chtěla, podle počtu členů rodiny a jak velký nákupy děláte. Jestli chcete S nebo BEZ mrazáku, beznámrazový systém No Frost - ten je určitě moc fajn. A s tím vším pak souvisí i cena no. Myslím si, že je určitě v obchodech z čeho vybírat, tak ať dobře pořídíte. 🙂
Musíš vědět, jaký typ chceš, jakou velikost, zabudovaná nebo volně stojící a co od ní opravdu očekáváš. Já bych tebou došla do obchodu a nechala si poradit, pokud úplně tápeš. Protože každý ti tu napíše tu "svojí". My máme nerez, ameriku - vpravo chladnička a vlevo mrazák. Limituje nás hloubka a nyní i výška lednice. V obouch svítí světlo, nastavitelná teplota. Dneska ale mi vadí, že není dostatečně široká, abych mohla dáa do lednice pekáč.