Ahoj, budeme se stěhovat a já jsem na rizikovém, takže uvažuju, že si zaplatím jednorázový úklid (formou přivýdělku). Jedná se o byt 1+1 a úklid by byl celkový, ale už vyklizeného bytu, aby se mohl předat majiteli - tedy vysátí a umytí podlah, úklid koupelny a WC, umytí oken a dveří, uklízení kuchyňské linky a umytí skříněk s troubou. Mohu se zeptat na vaše názory ohledně ceny takového úklidu? Děkuji za odpověď 🙂
@eliska_f Nabídla bych kolem dvou tisíc. Když jsme před rokem a půl prodávali byt, byli jsme v podobné situaci, já pár dní po porodu po rizikovém těhotenství, takže byt nebyl v dobrém stavu - uklizeno povrchově, ale okna, koupelna, kuchyň, dva zasklené balkony potřebovali opravdu důkladně vydrbat, protože se na to skoro rok nesáhlo. Plocha skoro 70m². Dávali jsme slevu z ceny bytu 5.000 Kč, protože si to noví majitelé byli ochotní uklidit sami.
Já si spíš myslím, že cenu by si měl udat ten, kdo bude byt uklízet.
Možná bude moje odpověď mimo, ale byli jsme ve stejné situaci před 11 lety. Stěhovali jsme se měsíc před druhým porodem. A normálně jsme se domluvili s majitelkou, že nám vrátí kauci a odečte z ní 500 Kč za to, že není úplně uklizeno. Pro nás to tehdy byla nejjednodušší cesta.
Praha od 200 za hodinu, malé město někde na Vysočině 150 za hodinu.
Holky, děkuju moc za rady, zkouknu i jiné inzeráty (i když ty bývají spíš právě na pravidelné úklidy než jednorázové) a zhruba tolik nabídnem 🙂
Ahoj, to musíš vybrat podle lokality, jak se tam ceny pohybují jiné je to v Praze a jiné někde mimo. Zadej si poptávku do regionální skupiny na Fb, tak to nejlépe zjistíš. Záleží na tom, jestli je to jednorázová akce - počet hodin, plat za hodinu, nebo prostě dohoda - uděláte, to co potřebuji za tolik a tolik. To, co píšeš - tisícovka? Jsou tam okna, dveře, linka, trouba...