Čas na změnu. V jakých barvách máte ložnici, nábytek?

kusanica
22. říj 2020

Když teď takhle sedíme doma a koukám kolem sebe, říkám si že by to chtělo změnu... Konkrétně naše ložnice už pláče... v jakých barvách máte ložnici, respektive nábytek? Co je teď v kurzu? Děkuji za inspiraci

nattt
22. říj 2020

@kusanica nevim, co je v kurzu, ale my mame jednu zeď v barve latte a postel a nabytek (ktery jeste pribyde) je dub sonoma 🙂

petula.bir
22. říj 2020

Nevím co je v kurzu ale u nás před porodem manžel udělal ložnici takhle - nyní jsou tam už fotky a všechno, takové víc zabydlené. Foceno ještě když dosychala barva.
Fialová v ložnici se nám strašně líbí ❤️

nagojka
22. říj 2020

Loznici na svetle zeleno-bilou a nabytek borovice😉

kusanica
autor
22. říj 2020

hmmm, takže do světlého 🙂 taky koukám po světlém. líbí se by celkem tohle

kusanica
autor
22. říj 2020

Kamarádka má něco takového, ale u té tmavé mám strach, aby tam nebylo stále vidět prach...

nattt
22. říj 2020

Mne se osobne vic libi, kdyz je loznice spise do teplych barev.. ruzne odstiny hnede jsou za me super 🙂 (mame treba tmave hnede povleceni a hnedy mensi koberec)...zbytek bytu je do seda (bily nabytek, seda pohovka, seda koupelna).. je to sice moderni, vypada hezky, ale je to takove studene

jirovapa
22. říj 2020

@kusanica my máme v ložnici na zdech fialovou barvu, nábytek je tmavě hnědý. Ložní povlečení máme všechno do fialova (různé odstíny a vzory) a přes den dávám na postel přehoz s pruhy (fialová, růžová, černá a bílá).

bramarfi
22. říj 2020

@kusanica V trendech se teď hodne objevuje sýra, tmavá lahvove zelená (jedna stěna, většinou ta za čelem postele).Já osobně tihnu k tlumenym zemitym barvám.

budouci_maminka
18. lis 2020

My máme stribrno-bilou ložnici, v stejném tonu jsou stěny, nábytek, doplňky, dekorace. Povlečení stridame šedivé nebo bílé.
Jinak jsem četla uz v několika publikacích ze béžová loznice znamená béžový sex a nejčastěji se rozvadejici se páry..