Byt garzonka a v ní 3 lidi. Může to vadit ohledně sociálky?

ruzickovalenka
10. čer 2022

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli sociálně nevadí že budeme v garzonce 3 lidi. Syn, přítel a já. Říkají mi že to nejde ale když není jiná možnost tak by to nevadilo ne. Předem děkuji za odpověď

biedronka10
10. čer 2022

Co je to za dotaz? Kdo Vám to říká? Po tom přece není nikomu nic. Jak to dělali lidí dříve? Mnoho lidí tak žije a bude to přibývat, bo současná situace bydleni normálním lidem a běžným rodinám nepřeje. Pokud je o dítě postaráno a nebude strádat tak co co gouu.

dat
10. čer 2022

@ruzickovalenka 1kk ja,chlap,dcera 3r,2 kocky, jsme spokojeni 😊

martt
10. čer 2022

@ruzickovalenka Hele nevím kdo ti tohle říkal. Ale vedle nás v 1+1 bydlela "rodina" 2 ženské a 3 děti. A nikdo s tím němel problém Takže pokud to jinak nejde proč ne. Časem si pořídíte treba neco většího

rebe
10. čer 2022

Pokud nebudeš dítě zanedbávat, sociálka tvé bydlení vůbec řešit nebude.

fazolkazuzka
10. čer 2022

Jste v ČR tam se to neřeší., ale v jiných zemích vám třeba tak malej být ani nikdo nepronajme. Buďte vklidu

pampeliska1313
10. čer 2022

Já, manžel, syn a kočka - 1 hlavní místnost a pak takovej kamrlík jako ložnice. Vadit to nebude, hlavně aby dítě mělo nějaký svoje místečko.🙂

jjasmina
11. čer 2022

@ruzickovalenka nevadí, ale časem přijdete na to, že je vám to opravdu malé 🤣

cilkat
11. čer 2022

Viděla bych jediný problém: pokud jste v pronajatém bytě, může majitel trvat na určitém počtu nájemců... Nemůže vás vyhodit, ale myslím, že může smlouvu neprodloužit. (Ale netuším, nakolik je tam právní opora.)
Jinak zhruba do dvou let dítě žádné soukromí fakt nechce a nepotřebuje... stejně bude tam, co máma.

betelgeuzz
11. čer 2022

@ruzickovalenka a kdo ti říká, že to nejde a čemu konkrétně by to mělo vadit? Jak máte velký byt, je vaše věc.

ruzickovalenka
autor
12. čer 2022

@betelgeuzz sociální pracovnice

ruzickovalenka
autor
12. čer 2022

@jjasmina je to jen dočasně než se opravy větší byt

betelgeuzz
12. čer 2022

@ruzickovalenka a se sociální pracovnicí řešíš co?

hankasva
30. črc 2022

Hele já sem taky půl roku žila v garsonce než sem našla větší byt. Těžko to někomu může vadit. Důležité je aby mělo dítě kde spát, mělo oblečení a co jíst.

elesse
30. črc 2022

@cilkat tak neprodlouzit muze i bez uvedeni duvodu. Vypovedet by mohl z “hygienickych duvodu”