Bilý šum kromě mobilu. Máte tip na nějaký přehrávač?

1. únor 2024

Cau holky! Potrebuji nejaky prehravac, ktery pousti bily sum. V telefonu mam aplikaci, coz je super, ale jakmile potrebuji od spiciho batolete odejit pryc mimo domov, tak si ten mobil musim samozrejme vzit. Coz je problem, protoze kdyz se nesumi, tak se ani nespi 🙄😅
Poradite, cim krome mobilu sumite vy? Fen u nas nefunguje a vysavacem ho vzbudim - vyzkouseno.

klokanka31
1. únor 2024

A to nemůže mít tu aplikaci i ten kdo bude hlídat?

autor
1. únor 2024

@klokanka31 no to je prave ten problem - nemuze.

kosi_cek
1. únor 2024

Speciální šumič jsem viděla prodávat i v Lidlu před Vánoci, stálo to kolem 200,-, ale.nekoupila jsem s tím, že mi stačí mobil (tam jsem si šum normálně stáhla), tak nevím ani jak to šumí.

shirilka
1. únor 2024

Nám teda funguje odvlhčovač vzduchu jako bílý šum 😀

trilien
1. únor 2024

Pouzivam biely šum v plysakovi, konkrétne mame vydru od Fischer Price 🤷🏻‍♀️Dcéra ma rok a vie si ju vypnúť a zapnúť pred spaním. Okrem toho sa s nou posledný týždeň-dva už aj trosku túli.

malytlustyhroch
1. únor 2024

Me deti poznaly "svuj" sum od jineho.
Existuji ruzne sumici hracky, ale tam nemam osobni zkusenost (teda dostali jsme hrocha, ale ten ve skutecnosti nesumi, ale poustinzvuky prirody a dite u touo nechtelo spat). Horko tezko jsme preucuvali z fenu na sumneni more z youtubu.
Nejjistejsi by bylo, kdyby se ti podarilo ten vas sum z aplikace prehrat na neco jineho.

la_amanita
1. únor 2024

Pořiď si přenosný reproduktor a do něj nahrej vybraný šum.

krisstina93
1. únor 2024

Televize nebo notas? My ho pousteli přes YouTube. Nebo jsou plysaci, co přímo ten šum vydávají a můžeš ho strčit dítěti do postýlky.

pavca1982
1. únor 2024

Máme od Fisher price hraje to melodie i šum

kackabis
1. únor 2024

My měli u prvního ovečku ZAZU. Vydávalo to bílý šum, zvuky moře, tlukot srdce nebo melodii. Dalo se tam nastavit že automaticky začne šumět když se do toho "drcne" nebo když začne dítko plakat. Já potom vytáhla z ovečky jen ten strojek aby to bylo hodně slyšet. Vydrželo to 6let, pořád ho máme, jen na druhé dítě nám žádný šum neplatí 🤷😁

vrabcak0007
1. únor 2024

Ja vyndala a zprovoznila uz stary a nepouzivany mobil a nahrala aplikaci tam. Na to nepotrebujes simku. Prip sehnat nekde v rodine, jestli ma nekdo stary nepouzivany ci za par kc koupit v bazaru.

dianocka13
1. únor 2024

Kupuju na AliExpressu. Staci dat do vyhledavace white noise a vyjedou ruzny typy. Normalne se to nabiji pres usb👍

kubesovaadelka
1. únor 2024

Do půl roku do přenosného košíku na kolečkách položit a postavit mezi zaplou pračku a sušičku 🤣🤭 to jediné ji doma uspalo aniž bych ji musela nosit, anebo vysavač, občas myčka ( ta uspávala i mě v těhotenství, ta voda)😁 jinak já měla bílý šum i na kolotoči nad postýlkou

petulkadodo
1. únor 2024

My měli šumícího medvídka. Syn u něj usínal celý první rok. Je skvělý.

martulka88
1. únor 2024

My ho máme na tabletu a jede stále dokola... A nebo si vem vyřazený telefon (určitě někdo v rodině bude mít).

mysh_me
2. únor 2024

https://www.nejbaby.cz/p/babymoov-nocni-svetlo-...
My mame toto, umi zvuky more, deste, fenu, vysavace, tlukot srdce. Je to male a da se to brat vsude s sebou 👍

hanka_12345
2. únor 2024

my meli od jedne znacky (nevim jestli se muze psat jaka ) takovy nejaky zvire co melo telo jako to svetylko a vydavalo to ten šum.

kelerub
2. únor 2024

Mám kolotoč nad postýlku. Je tam hudba i šum.

luckawm
2. únor 2024

My máme plyšáka od MyHummy. Tenkrát nebyl moc levný, ale má ho už třetí dítě a vždy když je někdo hlídal tak proste dostali medvěda sebou.

autor
10. únor 2024

Tak jsem to vyresila starym mobilem po segre 😄 je to sice starsi sunka, ale ucel to plni a je to zdarma 😀 Diky za tipy!