Bílý dřez Ikea. Máte?

tonicka16
29. dub 2020

Zdravím, ladime kuchyň z Ikea a ta bohužel nenabízí granitove dřezy. Jejich bílý a černý je nějaká směs křemene. Nemáte ho některá? Chtěla bych ten bílý, ale nevím, jestli se třeba nebude zabarvovat od zeleniny, případně jak je náchylný k rozbití nebo poskrabani? Díky!

popelka1984
Autor odpověď smazal
Zobraz
plamenak11
2. kvě 2020

@tonicka16 my bychom chteli ten stejny ale v cerny, za nazory budu taky rada, snad se nekdo ozve 😁

veru181
2. kvě 2020

Nemáme přímo tenhle, ale taky bílý z Ikey a skoro po třech letech vypadá pořád jako nový. Je na něm teda vidět každá nečistota, ale většinu umyju snadno houbičkou hned, případně jednou za čas vyčistím celý dřez tekutým pískem.

tonicka16
autor
2. kvě 2020

@plamenak11 my jsme právě původně taky chtěli cerny, ale budeme mít bílou linku a tmavou desku, tak si říkám, že by byl.mozna hezčí ten bílý🙂

tonicka16
autor
2. kvě 2020

@veru181 to mi až tak nevadí, měla jsem spíš strach, jestli se ta špína případně barva ze zeleniny nějak nezažírá dovnitr ☺ tak to mám radost, děkuji za zkušenost!

sasui1
2. kvě 2020

@plamenak11 ja mam cerny. Po 3 letech se mi uloupl kousicek hrany, ale ja nejsem uplne hyckavy a opecujici druh takze se k tomu nechovam tak jak bych mels 🤭🙄 neni to ani tak chyba materialu ale spis meho pristupu. Jsem spokojena...ale je treba se s nim trochu naucit pracovat! 😁 😁 😁 Nema zadny okraj tak kdyz se tam nesikovne nasklada nadobi tak to tece ven... 🤣 Ale s cvikem se to vychyta! 😁 😁 😁