Všude jsou vidět hnědé dřevěné ploty, ale já uvažuju o něčem veselejším. Myslíte že by vypadal blbě plot barevný? Nějaká pastelová světlá barva, zelená, žlutá nebo fialková?
Zanikne dekor dřeva. Bála bych se, že plaňky budou vypadat lacině jako plastové. Už jsem viděla plot z tenkých kulatin nahoře ořezaných do špičky, každá měla jinou barvu i výšku a vypadalo to jako plot z tužek.
No jasně!! temhle svět je dost tmavej a nudnej, každá dušička co ho udělá barevnější <3 miluju!
Rozhodně jdi do toho..jsem ujeta na barevné ploty okolo školek, je to parádní. I ve tvaru pastelek ..😍
Já mám zálusk na světlou pastelovou fialkovou, ale manžel si myslí že mi hráblo...navíc máme bytovku, u každýho bytu je terasa a sousedi mají hnědé ploty, i když všechno jiný tvar i odstín. A tak asi by to bylo blbý...ale mě to děsně láká 😂
Me se barevne ploty nelibi stejne jako extremne barevne fasady... Ale 100 lidi, 100 chuti...
Jde o to si rict, jak pastelove fialovy plot bude vypadat za par mesicu... Ono na hnedem plote se bezny prach a spina ztrati, nejake to ptaci 💩 taky atd. Pak to vezme dest a je to... Co s barvou udela slunce...
Za me ne.
Když to bude ladit k zahradě a domu, tak proč ne. U nás v obci je u jednoho z domů plot žluto-červený. Můj styl to teda není, ale celkovému vzhledu to dodává osobitý charakter 😊