Holky kde kupujete nebo objednávat opravdu kvalitní hlavně 100% bavlněné povlečení děkuji
@babka tyhle dotazy by se mely zakazat. V ramci prokrastinace jsem na darre koukla a uz mam objednane nove povleceni 😂 chudak rozpocet, ho budu muset pak schovat a pred manzelem se tvarit, ze uz ho mame cele veky prece
Osobně by mě zajímalo, co umí povlečení za tisícovku 🤔
Jimmi textil, MK lůžkoviny, hodně drahé - Veba. Já si třeba v Darre nevybrala.
@tereza0111 urcite budes spokojena 🙂
@zuzibuzi Matějovský
@mourovatakocka vydrzi treba 10 let i vic narozdil od levnych za 300 Kc. U tech levnych se po case zacnou delat diry a trhat se ve svech, material mnohdy byva polyester misto 100 % bavlny, barvy po par pranich vyblednou, latka miva nizkou gramaz, tudiz je tenke a nachylne k tem diram, zipy se rozjizdeji, knofliky jsou male a odpadavaji...
Ano, clovek se v tom vyspi tak jako tak, ale za par let uz je to jenom kus nevzhledneho hadru. Nekdo potrebuje, aby to povleceni i lahodilo oku 😀
Kvalitni povleceni sice stoji ranec, ale vydrzi dlouho hezke a bez der.
To stejne s prosteradly.
Jinak ja jsem cca pred 2 lety kupovala na darre.cz a spokojenost 👌🏼
@exbordelar já úplně nesnášim, jak se u těch levných po pár vypráních posunou švy a celý je to šejdrem.
Jinak kupuju Matějovskýho. Některý povlečení máme dlouhý roky a je v cajku. A švy na svým místě 🙏😅
Holky děkuji jdu všechny stránky okouknout
@exbordelar Tak jsem asi doteď měla štěstí, to mě těší 🙂 Současně jsme teď kupovali nové povlečení pro starší na velkou postel, tak jsem zvědavá, na pohled je krásné. Ale fakt si neumím představit kupovat to za tolik peněz.
@mourovatakocka vsak ono taky zalezi na prijmech te rodiny. Ja si drahe povleceni koupila, az kdyz jsem chodila do prace a mela slusnou vyplatu. Ted na rodicaku bych litr za povleceni taky nedala 😒
Ale je pravda, ze nekdy clovek narazi na dobry kousek - levny a zaroven kvalitni 👌🏼
Jinak je fajn sledovat vyprodeje. Da se nakoupit pak za peknou cenu - typicky v lednu po vanocich a na podzim pri black friday 😁
@mourovatakocka Já mám povlečení za 1400/kus, a je to sakra rozdíl oproti povlečením např.za 700. Ty levný žmolkovatí, trhají se, po pár vyprání nic moc...
@exbordelar To je dobrý tip, zkusím výprodej. Měla bych si koupit novou sadu, ta levná mi teď odchází, nadávala jsem, že ten levnější šmejd vydržel jen trapných dvanáct let 😜 Obecně mám takovou teorii, že před dejme tomu patnácti lety ta levnější varianta ledasčeho vydržela víc, než stejná věc kupovaná před několika málo lety.
@mourovatakocka mam podobnou teorii 😀 Nebo mozna spis ty kvalitni povleceni byly za dostupnejsi cenu. Jakoze treba pred temi deseti lety stala kvalita 400 Kc, smjed 200 Kc.
Dnes stoji smejd 300 Kc a kvalitni 700 a vys Kc.
@exbordelar To je taky fakt. Ale tím víc jsem teda zvědavá na ty nové sady koupené pro dceru.
@mourovatakocka a odkud jsi kupovala?
@exbordelar To sem snad ani nemůžu napsat 😜 vyprodejpovleceni.cz
@mourovatakocka Super, tam vypadaji i hezky vkusne 👍🏼
@zuzibuzi darre.cz