100% bavlněné povlečení. Kde kupujete?

zuzibuzi
4. črc 2024

Holky kde kupujete nebo objednávat opravdu kvalitní hlavně 100% bavlněné povlečení děkuji

babka
4. črc 2024

@zuzibuzi darre.cz

sasanka88
4. črc 2024

@zuzibuzi ja budu obednavat z glamonde.cz budu brat povleceni LIVIUS

tereza0111
4. črc 2024

@babka tyhle dotazy by se mely zakazat. V ramci prokrastinace jsem na darre koukla a uz mam objednane nove povleceni 😂 chudak rozpocet, ho budu muset pak schovat a pred manzelem se tvarit, ze uz ho mame cele veky prece

mourovatakocka
4. črc 2024

Osobně by mě zajímalo, co umí povlečení za tisícovku 🤔

candat
4. črc 2024

Jimmi textil, MK lůžkoviny, hodně drahé - Veba. Já si třeba v Darre nevybrala.

babka
4. črc 2024

@tereza0111 urcite budes spokojena 🙂

sorboni30
4. črc 2024

@zuzibuzi já jsem vždy objednávala od Matejovsky

klokanka31
4. črc 2024

@zuzibuzi Matějovský

exbordelar
4. črc 2024

@mourovatakocka vydrzi treba 10 let i vic narozdil od levnych za 300 Kc. U tech levnych se po case zacnou delat diry a trhat se ve svech, material mnohdy byva polyester misto 100 % bavlny, barvy po par pranich vyblednou, latka miva nizkou gramaz, tudiz je tenke a nachylne k tem diram, zipy se rozjizdeji, knofliky jsou male a odpadavaji...
Ano, clovek se v tom vyspi tak jako tak, ale za par let uz je to jenom kus nevzhledneho hadru. Nekdo potrebuje, aby to povleceni i lahodilo oku 😀
Kvalitni povleceni sice stoji ranec, ale vydrzi dlouho hezke a bez der.
To stejne s prosteradly.
Jinak ja jsem cca pred 2 lety kupovala na darre.cz a spokojenost 👌🏼

azanka
4. črc 2024

@exbordelar já úplně nesnášim, jak se u těch levných po pár vypráních posunou švy a celý je to šejdrem.
Jinak kupuju Matějovskýho. Některý povlečení máme dlouhý roky a je v cajku. A švy na svým místě 🙏😅

zuzibuzi
autor
4. črc 2024

Holky děkuji jdu všechny stránky okouknout

dejvitka
4. črc 2024

@zuzibuzi pred casem jsem si vzala inspiraci tady na Konikovi a objednala darre, setrim na dalsi, jsou totiz skvele, po nekolika vypranich porad jak nove.

mourovatakocka
4. črc 2024

@exbordelar Tak jsem asi doteď měla štěstí, to mě těší 🙂 Současně jsme teď kupovali nové povlečení pro starší na velkou postel, tak jsem zvědavá, na pohled je krásné. Ale fakt si neumím představit kupovat to za tolik peněz.

exbordelar
4. črc 2024

@mourovatakocka vsak ono taky zalezi na prijmech te rodiny. Ja si drahe povleceni koupila, az kdyz jsem chodila do prace a mela slusnou vyplatu. Ted na rodicaku bych litr za povleceni taky nedala 😒
Ale je pravda, ze nekdy clovek narazi na dobry kousek - levny a zaroven kvalitni 👌🏼
Jinak je fajn sledovat vyprodeje. Da se nakoupit pak za peknou cenu - typicky v lednu po vanocich a na podzim pri black friday 😁

klokanka31
4. črc 2024

@mourovatakocka Já mám povlečení za 1400/kus, a je to sakra rozdíl oproti povlečením např.za 700. Ty levný žmolkovatí, trhají se, po pár vyprání nic moc...

mourovatakocka
4. črc 2024

@exbordelar To je dobrý tip, zkusím výprodej. Měla bych si koupit novou sadu, ta levná mi teď odchází, nadávala jsem, že ten levnější šmejd vydržel jen trapných dvanáct let 😜 Obecně mám takovou teorii, že před dejme tomu patnácti lety ta levnější varianta ledasčeho vydržela víc, než stejná věc kupovaná před několika málo lety.

exbordelar
4. črc 2024

@mourovatakocka mam podobnou teorii 😀 Nebo mozna spis ty kvalitni povleceni byly za dostupnejsi cenu. Jakoze treba pred temi deseti lety stala kvalita 400 Kc, smjed 200 Kc.
Dnes stoji smejd 300 Kc a kvalitni 700 a vys Kc.

mourovatakocka
4. črc 2024

@exbordelar To je taky fakt. Ale tím víc jsem teda zvědavá na ty nové sady koupené pro dceru.

exbordelar
4. črc 2024

@mourovatakocka a odkud jsi kupovala?

mourovatakocka
4. črc 2024

@exbordelar To sem snad ani nemůžu napsat 😜 vyprodejpovleceni.cz

exbordelar
4. črc 2024

@mourovatakocka Super, tam vypadaji i hezky vkusne 👍🏼