Zůstat či odejít do jiného města? Otěhotněla jsem

anavi111
16. zář 2014

Ahoj, mám přítele na moravě a já žiju v Praze. Před časem jsem se rozhodla, že Prahu opustím a půjdu zpet na moravu. S šéfem jsme domluveni na výpověď dohodou. Jenže jsem zjistila, že jsem těhotná. Na moravě nejspíš budu vedena na ÚP. Jak je to se všema těma dávkama? A nebylo by lepší se domluvit se šéffem, že tady ještě nějakou dobu zůstanu? Abych měla nárok na ty dávky? + další věc, kdybych chtěla na rizikové a zůstala na moravě? Děkuji za odpovedi

anetka1701
16. zář 2014

@anavi111 nejlepší by pro tebe bylo nastoupit na neschopenku - zůstane ti rodičák podle předchozího platu (pokud jsi pracovala těch cca. 270 dní během posledních dvou let, tuším). U neschopenky ti dr. vypisuje místo pobytu :o) Takže to je jedno...

hanivasi
16. zář 2014

@anavi111 přesně jak píše anetka, jdi na neschopenku s adresou doma na moravě.

anavi111
autor
18. zář 2014

Takže odjet, jít na nemocenskou a už se nevratit?

evulina77
18. zář 2014

a nebo se domluvit se šéfem a stáhnout výpověď a odejít až na mateřskou. Je to pár měsíců a třeba by to šlo. Nevím, jak moc je přítel daleko a jestli chceš být ještě nějakou dobu bez něho, ale mysli i na peníze...

anavi111
autor
18. zář 2014

Vypoved by stahnout sla, ale ja uz se vidim na morave a mam tak nejak celkovy odpor ke vsemu :( Bydlime od sebe 400 km. Tak nevim, jak to udelat

evulina77
18. zář 2014

@anavi111 chtělo by to stáhnout výpověď a třeba za dva tři měsíce jít na neschopenku, protože když budeš nezaměstnaná, nebudeš mít mateřskou. Je tam sice ochranná doba, ale ty do 180 dnů nenastoupíš na mateřskou, ne? Na mateřskou se odchází 8 až 6 týdnů před termínem porodu. Pokud není se šéfem problém, šlo by prodloužit smlouvu a pak odejít na rizikové, bylo by to lepší...

anavi111
autor
18. zář 2014

@evulina77 Koncit bych mela koncem tohoto mesice. Zkusím se ho zítra poptat. Jsme malá firma, tak snad to nejak spolecne vymyslime. Když to nepůjde, tak se nedá nic delat...

anavi111
autor
24. zář 2014

Výpovedni lhůta mi bude koncit k 31.10.2014. Podle vsech informaci bych mela byt v ochranne dobe 180 dnů. Jen si nejsem vůbec jista tim, jestli vypoved dohodou spadá pod tuto dobu. Vsude jsem se jen docetla o vypovedich ze strany zamestnavatele. Děkuji za nějakou cennou radu 🙂