Znovu těhotná, chci si říct po RD o neschopenku

glimmer
20. lis 2014

holky, plánujeme třetí mimčo, teď jsme to zkoušeli první měsíc, uvidíme výsledek za pár dní ... jde mi o to, že 2.3.2015 mi končí RD ... jakou máte zkušenost o to říct si u doktora o neschopenku ? Během RD jsme se přestěhovali víc jak 100km od práce, kam bych se měla vracet a vím, že bych to nedávala ☹ a nechce se mi dávat výpověď, smlouvu mám na dobu neurčitou ...

uztotakbude
21. lis 2014

Řekla bych narovinu doktorce a jistě se nějak domluvíte.

agne
21. lis 2014

No, šla bych na to od lesa, že máš nevolnosti, jsi unavená,... atd., i když na mého doktora ani tohle neplatilo... 😒 Takže to je asi individuální, ale "něco" ti musí být, jinak může mít problém i ta lékařka....
Nebo nastoupit na pár dní, aby zaměstnavatel viděl, že máš zájem, a lékařka, že ses pokusila a pak přejít na neschopenku s tím, že to nejde.... 😉

glimmer
autor
24. lis 2014

@agne manžel říkal to samé, ať jdu třeba na týden do práce, doktorovi bych pak řekla, že nedávám cestu busem, že mi je na zvracení ... ale jde o to, že neumím moc lhát a vymýšlet si ☹ ... kamarádka (sestřička na gyndě, u jiné doktorky kam nechodím), že když tam má doktorka těhotnou po jedný sekci, tak jí dává rovnou neschopenku ... a já mám dvě sekce za sebou, takže by neměl být probém.

tarra27
24. lis 2014

@glimmer jednej s doktorem narovinu......a at te ani nenapadne dávat výpověď... 😉

glimmer
autor
24. lis 2014

@tarra27 no to se mi ani nechce, protože jsem tam měla hooodně luxusní plat ... a ráda bych využila vyšší MD a pak i proplacení dovolené ... 😉