Ahoj maminy , neznáte nějaký spolehlivý přivýdělek z domova ?
Já douučuju, 3x týdně mi chodí domu děcka na angličtinu a o víkendu chodím do práce, kde jsem dělala za studií na brigádu, ale musí být funkční manžel... jak píše @lv internetové práce bych taky nebrala, ve výsledku nad tím jsi hafo času a peníze žádné... nebo jestli znáš někoho kdo má e-shop, tak se s ním dohodnout, nebo jeslti jsi šikovná, tak zkus prodávat věci přes fler...to je taky fajn Jinak to žehlení je supr nápad, kdybys byla odněkud odsud, hlásím se hned jako první klient!! .-) Zkusit rozhodit letáčky, koupit pár krabic, zkusit si, jak dlouho Ti trvá jedna krabice a nabídnout třeba jednou týdně svoz krabice vč. vyžehlení za nějakou sumu...za to já bych utrhala ruce
@ladik1 tak to ja nezehlim vubec akorat halenky, ale teraz som na materskej, a partnerovi sem-tam nejaku koselu ked ide fotit svadby...inak na zehlicke prach
ladik1 - musím tě zklamat :D nežehlím ani doma natož někomu jinému :D zkusím třeba ten úklid nebo možná ještě pokladní v obchodě .
@tynkaa
@janulka1980 tak to těžká závist! Já žehlím aspoň 4 hodiny týdně Obě děti mají exem, jak něco nevyžehlím, hned se začnou sypat a manželovi do práce košile taky každý den...
@janulka1980
@tynkaa holky, já žehličku ani nemám
Ja jsem to vyresila jednoduse, mam doma holcinu na voziku a v ms je jen 4 hod dopolko. Moje dlouholeta kamaradka mi nabidla eko drogerii. Resi mj. i prani pro deti s exemem je jen na me - komu ji doporucim dal. A js stastna, pac se mi me vlozene nakupy uz vratily zpet. Navic vim cim cistim, peru, nejelpsi je prostredek universal. O vikendu jsem jim na chate umyla podlahy,detske bazeny, auto a jeste tu vodu muzu pouzit na zaleti kvetin a prihnojim je. Vse paradne voni. Takze 2 mouchy jednou ranou
Já si přivydělávám na nočních v Kaufland doplňují zboží tak zkuste to. Přes noc hlídá manžel tak to jde.
já se nechala zvolit do zastupitelstva
@mandala malej me po prichodu necha vyspat ty dve ttri hodinky a pak je to v pohode a kdyz ne tak se to taky da s zdrimnu si kdyz ma poledni spanek. Zni to hrozne ale taky tam chodim max 4x do tydne tak to se prospim ty ostatni dny a uz takhle chodim skoro rok a konecne jsem si diky tomu usetrila na ri
dicak a i auto.
Ja pracuju doma pres iinternet-ne vsechno jsou internetovi blbosti @iv a nahodou mi to moc vyhovuje protoze delam rano,odpoledne a hlavne vecer kdyz maly spi.zadavam inzeraty,spravuju e-shop takze i prodej a nasledny zakaznicky servis. Urcite ne jak jsrm cetla na forach nejaka manualni-prace.cz kde vezmou od vas penize a doporuci vam delat to same ;)
Já klikám na reklamy v jednom projektu a docela hezky se to rozjelo, tak už to pěkně vydělává a peníze chodí. Můj sponzor už má 34 dolary denně za 4 měsíce. Jinak jsem v několika panelech na vyplňování dotazníků. Tam střádám korunky a když jsem dosáhla minima, vždycky poslali.
Taky holky dělám Betterware, ale zatím jen krátce, tak nemůžu říct za sebe, ale setkala jsem se s holkama na MD, které mají po půl roce i 5000-8000, tak doufam, ze i me to takhle pujde. Kdyztak napiste, kdyz budete chtit vic info.
Můžu doporučit nainstalování spořiče obrazovky, který načítá body jenom za to, že je počítač zapnutý a ty se pak převádějí na běžný účet. Hodí to i 1500,- za měsíc.
@vypdotaz preco tomu neverim
já vím o odzkoušeném pěkném přivýdělku, kdybyste měly zájem
Holky, blíží se Vánoce, teď je super čas začít. Kdo máte zájem o velice sslušný přivýdělek, u kterého poznáte nové lidi, pobavíte se a budete si to užívat, napište mi. Ráda Vám řeknu mou zkušenost
@janulka1980 já jo a funguje
žehlit za peníze, nějaký úklid, když budeš mít hlídání. Internetové blbosti nebrat.