Znáte spolehlivý přivýdělek z domova?

tynkaa
16. čer 2015

Ahoj maminy , neznáte nějaký spolehlivý přivýdělek z domova ?

lv
16. čer 2015

žehlit za peníze, nějaký úklid, když budeš mít hlídání. Internetové blbosti nebrat.

ladik1
16. čer 2015

Já douučuju, 3x týdně mi chodí domu děcka na angličtinu a o víkendu chodím do práce, kde jsem dělala za studií na brigádu, ale musí být funkční manžel... jak píše @lv internetové práce bych taky nebrala, ve výsledku nad tím jsi hafo času a peníze žádné... nebo jestli znáš někoho kdo má e-shop, tak se s ním dohodnout, nebo jeslti jsi šikovná, tak zkus prodávat věci přes fler...to je taky fajn 😉 Jinak to žehlení je supr nápad, kdybys byla odněkud odsud, hlásím se hned jako první klient!! .-) Zkusit rozhodit letáčky, koupit pár krabic, zkusit si, jak dlouho Ti trvá jedna krabice a nabídnout třeba jednou týdně svoz krabice vč. vyžehlení za nějakou sumu...za to já bych utrhala ruce 😀

janulka1980
16. čer 2015

@ladik1 tak to ja nezehlim vubec 😀 akorat halenky, ale teraz som na materskej, a partnerovi sem-tam nejaku koselu ked ide fotit svadby...inak na zehlicke prach 🙂

tynkaa
autor
16. čer 2015

ladik1 - musím tě zklamat :D nežehlím ani doma natož někomu jinému :D zkusím třeba ten úklid nebo možná ještě pokladní v obchodě .

ladik1
16. čer 2015

@tynkaa
@janulka1980 tak to těžká závist! Já žehlím aspoň 4 hodiny týdně ☹Obě děti mají exem, jak něco nevyžehlím, hned se začnou sypat a manželovi do práce košile taky každý den...

blahova_andrea
16. čer 2015

@janulka1980
@tynkaa holky, já žehličku ani nemám 😅

radkabrezikova
16. čer 2015

Ja jsem to vyresila jednoduse, mam doma holcinu na voziku a v ms je jen 4 hod dopolko. Moje dlouholeta kamaradka mi nabidla eko drogerii. Resi mj. i prani pro deti s exemem 😉 je jen na me - komu ji doporucim dal. A js stastna, pac se mi me vlozene nakupy uz vratily zpet. Navic vim cim cistim, peru, nejelpsi je prostredek universal. O vikendu jsem jim na chate umyla podlahy,detske bazeny, auto a jeste tu vodu muzu pouzit na zaleti kvetin a prihnojim je. Vse paradne voni. Takze 2 mouchy jednou ranou 😎

medya
16. čer 2015

Já si přivydělávám na nočních v Kaufland doplňují zboží tak zkuste to. Přes noc hlídá manžel tak to jde. 😀

mandala
16. čer 2015

@medya šmankote, jak funguješ přes den, s malým dítětem ? 😕

suzanna123
16. čer 2015

já se nechala zvolit do zastupitelstva 😀

medya
16. čer 2015

@mandala malej me po prichodu necha vyspat ty dve ttri hodinky a pak je to v pohode a kdyz ne tak se to taky da s zdrimnu si kdyz ma poledni spanek. Zni to hrozne ale taky tam chodim max 4x do tydne tak to se prospim ty ostatni dny 😀 a uz takhle chodim skoro rok a konecne jsem si diky tomu usetrila na ri 😉 dicak a i auto.

petka61
29. čer 2015

Ja pracuju doma pres iinternet-ne vsechno jsou internetovi blbosti @iv a nahodou mi to moc vyhovuje protoze delam rano,odpoledne a hlavne vecer kdyz maly spi.zadavam inzeraty,spravuju e-shop takze i prodej a nasledny zakaznicky servis. Urcite ne jak jsrm cetla na forach nejaka manualni-prace.cz kde vezmou od vas penize a doporuci vam delat to same ;)

vypdotaz
8. srp 2015

Já klikám na reklamy v jednom projektu a docela hezky se to rozjelo, tak už to pěkně vydělává a peníze chodí. Můj sponzor už má 34 dolary denně za 4 měsíce. Jinak jsem v několika panelech na vyplňování dotazníků. Tam střádám korunky a když jsem dosáhla minima, vždycky poslali.

svetves11
8. srp 2015

@tynkaa jj mám tři děti. 5 let dělám Dedru a ještě k tomu jsem chtěla zkusit Betterware 🙂 práce mě baví, dělám ji už půl roku a jde líp jak Dedra 🙂 a mám aspon nějaké penízky navíc.... kdyby měl někdo zájem více info, klidně dodám...

korcula
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ddassik
17. srp 2015

@korcula Mohu poprosit o bližší info? děkuji.

lv
17. srp 2015

@petka61 však já psala blbostí nebrat,, ně že vše na netu je blbostí, správa e-shopu, žák.servis, super

nahu
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
estey
28. zář 2015

Taky holky dělám Betterware, ale zatím jen krátce, tak nemůžu říct za sebe, ale setkala jsem se s holkama na MD, které mají po půl roce i 5000-8000, tak doufam, ze i me to takhle pujde. Kdyztak napiste, kdyz budete chtit vic info.

vypdotaz
28. zář 2015

Můžu doporučit nainstalování spořiče obrazovky, který načítá body jenom za to, že je počítač zapnutý a ty se pak převádějí na běžný účet. Hodí to i 1500,- za měsíc. 🙂

zdeno25
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
janulka1980
5. říj 2015

@vypdotaz preco tomu neverim

zdeno25
6. říj 2015

já vím o odzkoušeném pěkném přivýdělku, kdybyste měly zájem 🙂

nahu
7. říj 2015

Holky, blíží se Vánoce, teď je super čas začít. Kdo máte zájem o velice sslušný přivýdělek, u kterého poznáte nové lidi, pobavíte se a budete si to užívat, napište mi. Ráda Vám řeknu mou zkušenost

estey
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
vypdotaz
12. říj 2015

@janulka1980 já jo a funguje

lucaad
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
urugu
29. říj 2015

@vypdotaz Ahojky, písni mi prosím do IP, co to je přesně za spořič obrazovky. Díky. 🙂

urugu
29. říj 2015

@zdeno25 Tak jo, písni, co to je do IP, jo? Díky

urugu
29. říj 2015

@nahu taky písni do IP, ráda se dozvím něco nového, jo? 🙂