Změna pracovního místa

kikina9
15. led 2024

Na úvod musím napsat, že jsem docela introvert a nemám ráda změny. Od skončení školy jsem v jednom zaměstnání. Na podzim mi ředitel oznámil, že z organizačních důvodů od února chce moje místo přesunout na jiné oddělení. Teď jsem byla na malém oddělení, kde jsme byly pouze 4 kolegyně a jedna super vedoucí, a byla jsem tam maximálně spokojená. Teď nám přejít na oddělení, kde bude 30 lidí, a ještě k tomu vedoucí, který je docela velký "nervák". Navíc mi doteď není schopen říct, s kým budu v kanceláři sedět, ani jakou práci budu dělat. Takže jsem pořád v nejistote, jsem z této změny špatná a pořád se s tím nemůžu smířit. Vlastně ani nevím, proč to sem píši, asi se potřebuju vypovídat. Mám pocit, že od té doby, co vím o této změně, to mám pořád v podvědomí a nemůžu na to přestat myslet.

uzivatelkapetra
15. led 2024

@kikina9 uvidíš, tady ti nikdo neřekne, co tě čeká.
K nám kdysi taky poslali kolegyni z jiného odd. Časem přiznala, že to i obrečela, že to tam měla ráda a u nás se jí nakonec taky moc líbilo, zůstala u nás až do důchodu.

kikina9
autor
15. led 2024

@uzivatelkapetra děkuji, já vím, že mi tady nikdo nepomůže. Jen jsem si asi potřebovala ulevit. Když o tom mluvím doma, tak manžel nechápe, co řeším. Práci mám, tak co...a v podstatě má pravdu, vím, že kdybych o místo přišla úplně, bylo by to ještě horší 😉

dyechampion
15. led 2024

@kikina9 no mas pravo byt z toho znepokojena. ja jsem na jednom miste pomalu 8 let a letos udelali nejvetsi zmeny, ze kterych nadsena nejsem, ale vzhledem k tomu ze vsude hodne lidi vyhazuji a fakt vsude, tak si vlastne nechci ani stezovat :( je blby obdobi. nicmene bych se obrnila a pripadne koukala i po jinych pozicich..ikdyz kdo ted vubec bere, kdyz vsichni vyhazuji.

kikina9
autor
16. led 2024

@dyechampion moc děkuji🙂 Já si právě taky říkám, že se začíná připouštět, takže bych vlastně měla být ráda, že práci mám, jen si budu muset zvykat na novou náplň práce, spolupracovníky a kolegy. Kdyby mě připustili, bylo by to daleko horší. Ale bohužel si nedovedu poručit a musím na to pořád myslet 🙁