Ahoj holky mám dotaz na ty kteří máte nebo jste měli zkušenosti se zkráceným úvazkem v Penny jak dávají tak směny a kolik hodin denně? Vím,že dělají víkendy i svátky,ale zajímá mě cca.ty hodiny denně kolik a od kolika do kolika cca? Paní co mi volala říkala,že ranní dělají od 5 h.rano a odpolední je do 21 h.v pondělí jdu na pohovor přímo na pobočku tak chci jen vědět cca do předu jak to je kdyžtak . děkuji 😊
Tak do Penny vůbec,slibovaly zkrácený úvazek,směny abych zvládala děti,a realita? Samé odpolední,přesčasy,plat mizerný za to,a ještě fůru keců ke Vsemu
@lidka41 a kolik dní v týdnu jsi dělala tedy když ranní byla 8 h.? A odpolední taky 8 h.?právě jsem myslela,že těch 32,5 h.tydne je denně 6,5 h. Takže kecaji🤔
@nat tak to je tedy šílený 😔 takže i když je to zkrácený úvazek na 32,5 h.tydne není to tak ...to je na prd úplně kvůli tomu jsem tam psala,že nechci dělat 8 hodinovky😐
Já dělala 6dní v kuse a jeden den volna...volný víkend? Ten jsem neměla skoro rok. A hodiny nepravidelné-jeden den 8 , další 10...jeden den jsem tam skejsla i 13 hodin!! Navíc jsem nevěděla jakou šichtu budu mít další týden, takže plánování na prd..už do marketu nechci..a samá buzerace.
@miki19 šílený teda😐
Celkove je to v tomhle odvetvi s malyma detma naprd protoze vesmes musis delat vsechny smeny a nikoho nezajima,ze mas dite.Navic je to dost fyzicky narocne protoze delas vsechno.Pokud nemusis vylozene do prace kvuli penezum tak mas lepsi jit jako brigadnik,mas vetsi flexibilitu ve smenach a hledat si mezitim neco jineho.
BOHUZEL NEDODRZELY CO SLIBILY A PRESNE CLOVEK SEL NA NEJAKOU DOMLUVU A NIKDY TO TAK NEBYLO A JAK JE PSANO VYSE NIKDY TO NEBYLO PRESNE NA HODINY,A UZ PROTO BYCH RADEJI SNAD UKLIZELA A ALE VIDELA DETI NEZ TOHLE...
Tam bych nešla ani omylem...
S detma absolutně nereálné! Kámoška tam dělala před mateřskou a prostě úplně nepochopitelné jak s ní vy******** 🤦♀️🤔
U nás holky normálně makaly 9 i víc hodin, akorát měly méně směn. Já byla raději na DPČ, protože se lépe vyjednávají podmínky. Zase na druhou stranu, pokud není práce, tak jsi doma zadarmo.
A to ještě zauceni v Hořicích první tyden, kdy na směnu od peti rano jsem to měla 45 minut dojíždění autem. Směna 9 hodin a jen sliby, nenastoupila jsem ani omylem.
Já jsem v Kauflandu na pokladně, úvazek 6,5h, už 13 let. Směny různé: 7-14, 8-15, 9-16, 10-17, 11-18, 12-19, 13-20, 14-21, 15-22, 15:15-22-20. Většinou tedy ty první dvě nebo poslední tři. Mezisměny jsou jen tak 1-2x do měsíce. Když člověk potřebuje, tak se domluví jak může, já jsem třeba kvůli malýmu chodila 3 roky ve všední dny jen ranní a o víkendu odpolední. Zaručený je 1 celý víkend v měsíci volný, ale většinou mám ještě jeden víkendový den volno navíc. Svátky jsou placený jednou tolik, v prosinci si člověk může vybrat, jestli půjde na Štědrý den nebo na Silvestra, jedno z toho povinně. Já chodím na Silvestra, ten mi vadí méně, ale někdo to má opačně a jde radši na Štědrý den.
@ab3185 moc ti děkuji za tvou obsáhlou odpověď😊přesně tohle jsem chtěla cca vědět jak to chodí abych měla představu 😊tak ještě uvidím co mi řeknou na pohovoru právě potřebuji práci konci mi rodičák a pak tu jsou fabriky ranní a odpolední a nebo právě Penny tak přemýšlím co bude lepší výběr...zkusím a uvidím no co z toho bude.
Klidně se ptejte 8 let jsem dělala v Penny a s malými dětmi vůbec nedoporučuji
@fouskovi jaké jste měla směny? Od kolika do kolika? Třeba kolik ranních a odpoledních za týden? A kolik dní v týdnu jste byla v práci děkuji😊 mám práve syna 3 roky co půjde do školky a já scháním práci s tou je to tady úplně na prd😐
To se zaprvé divím že by vás chtěli vzít za me to fungovalo že takhle s malými dětmi jsme nepřijímali a co se týče směn tam to bylo už horší nikdy se neplnilo to co mělo být , my třeba měli ranní od 4 hodin jedná pokladní plus vedení a druhá pokladní přišla na 5 a byli tam do jedné až druhé podle potřeby, odpolední od jedné nebo druhé a okolo 21 se šlo domů když se nechystali akce tak se to dokázalo protáhnout i klidně do 23 a pak byla Mezi směna od 10 do 17-18 hodin , plus inventura a stalo se že byl jeden den volno v týdnu a jednou za 14 dní i volný víkend pro pokladní
@fouskovi děkuju no to se mi právě paní ptala jestli mám děti tak jsem jí řekla,že ano a že mi bude teď končit rodičák proto scháním i zkrácený úvazek a říkala,že v pohodě jen tedy,že ranní je od 5 h.a odpolední do 21 h.jestli mi to nevadí.no tak se nechám překvapit co mi řeknou a jak to případně bude probíhat ...pokud bych tedy nastoupila
a lidl u vas je?
@atraps
v Lidlu musis delat i nocni,to si nepomuzes.
Než zkrácený úvazek je pro tebe výhodnější brigádnická smlouva. Teda aspoň v Tescu to tak bylo. Minimálně domluva směn je vstřícnější. Většinou volají a ptají se kdy můžeš, na zkrácený úvazek ti směny naflákají jak potřebují oni a je jim jedno jestli máš nebo nemáš hlídání.
Maminky chodí třeba od 7 do 13 ( podle domluvy i do 12) nebo od 14 do 19 hodiny. Blbé je, že máš poloviční fond hodin, které můžeš udělat.
@zelenaesmolda zrejme mam stesti na nas lidl... maminkam se vychazi vstric... ja pracuji 30 h./po 10,5 h.smeny... vikendy mam volne... ale mam k tomu duvod teda
@atraps
tak to ma asi kazda matka ne?jenom by me zajimalo jak to vnimaji ostatni kolegove tohle nefer jednani
@zelenaesmolda ... je to o dohode s tvym nadrizenym... a kolektivne? mamicek je nas tam hodne...., je to o dohode.... ak tam sedi debil, tak se nedomluvis...
@zelenaesmolda nefer jednani? promin, nerozumim
Jestli mas malé ditko, tak úplně na houby. Slibovali mi směny 6,5 hodky, jak budu já moct, ale výsledek úplně mimo. Ranní od 5 do 14 a odpolko od 13 do 21-22, s tím, ze před akci tam mohu být i déle, pokud se nestíhá.