Zdravotní sestřička do ambulantniho provozu. Nemáte zájem?

any301
11. pro 2019

Hledám do ambulantniho provozu sestřičku na Prahu 6. Velmi vstřícné jednání, dobře platové ohodnocení. Pro více informací, prosím napište. Hezké dny.

zelenaesmolda
11. pro 2019

@any301
opravdu hledas zamestnance na diskuzi na MK?To snad ne...

lindikova
11. pro 2019

@zelenaesmolda a proc ne? Sestřiček je málo, nějaká holka po rodicaku koukne a rozhoupe se.

any301
autor
11. pro 2019

@lindikova dekuji🤗

tygrisek09
11. pro 2019

@any301 Nepíši za sebe, ale za členku rodiny. Mohla bych poprosit o bližší informace do sz? Děkuji.

zelenaesmolda
11. pro 2019

@lindikova
me teda nabidka prace nabizena na MK prijde dost podezrela...

amazonkajanik
11. pro 2019

@zelenaesmolda souhlasím, obzvlášť jedná li se o zdravotní sestru do ambulantní ordinace ...

snazimese
12. pro 2019

Ja v tom problem nevidim, obzvlast pokud ten, co praci nabizi, je ochoten poskytnout nejakou formou vice informaci.. I ja, kdyz muj manzel potreboval akutne sehnat nekoho k sobe do zamestnani, tak jsem taky rozhazovala nabidky kde se dalo, pokud to spadalo do prislusneho tematu. Pokud se to nekomu nezda, nemusi reagovat. Vetsina lidi zna Modreho Konika jako web pro "snazilky" a maminky, ale neni to jen pro ne a pro temata okolo toho..

20190418
12. pro 2019

@zelenaesmolda mne přijde dost podezřelé to, že musíš komentovat každej druhej příspěvek tady.

Nevidím na tom nic špatného, v Praze je pořád minimální nezaměstnanost, sestřiček je na MK hodně, tak proč to nezkusit i tady.

zelenaesmolda
12. pro 2019

@20190418
proc to nezkusit i tady?protoze na to jsou jine stranky?a kazda normalni nemocnice ci jiny zamestnavatel,ktery hleda zamestnance to vyvesi na svych strankach a nehleda zamestnance na MK?to je amaterske a neprofesionalni uz jenom proto,ze praci nabizi vlastne anonymni profil.Takhle to nefunguje.

zelenaesmolda
12. pro 2019

@20190418
a nejak nechapu co ti prijde podezreleho na tom,ze diskutuju na svete div se,diskuznim foru 😀

ines76
12. pro 2019

@zelenaesmolda co takhle nefunguje? Velké nemocnice mají samozřejmě nabídky na stránkách, ale z 90% jsou to místa k lůžku v nepřetržitém provozu, a ne každý stojí o to pracovat ve velké nemocnici... Malá ambulance třeba ani nemá vlastní web a pokud ano, sotva někdo bude prolezat weby všech ambulancí, jestli náhodou nehledají sestru. Sama jsem sestra, po mateřské jsem se už nechtěla vracet do směn a ráda jsem vzala práci právě v ambulanci jen na ranni, takže osazenstvo MK je cílová skupina a při chronickém nedostatku sester chápu autorku, že hledá různé způsoby náboru.

julien9
12. pro 2019

@zelenaesmolda Ty máš neustále s něčím a někým problém, nudnej život co?;)

zelenaesmolda
12. pro 2019

@julien9
ani ne.