Ahojky...od ledna jsem ve firmě zaměstnaná jako dělník...je to otročina,osm hodin dělat pořád to samé....od února jsem si teda sehnala jinou práci...prodavačka v pekárně...včera jsem posílala do té firmy kde pracuju životopis na pozici expedient výroby a dnes mizaslali že me zařadili do výběrového řízení....znaméná to už něco nebo to posílají každému??....jde mi o to jestli mám teda skončit a kdyžtak jít na pohovor na tu pozici nebo tam být dál a čekat jestli to dopadne...achjo
Tuhle informaci dostalo vic zajemcu a jisteho nemas nic. Nejspis ti daji termin pohovoru, na ktery budes muset jit.
Přesně, možná bude i víc jak 10 kandidátek, bohužel někde je práce málo, držím palečky. 😉
@lucicek1992 to znamená jen, že jsi zařazená do výběru (tzn. životopis je aspoň trochu zaujal).... ještě to nic neznamená...
spíš jde o to jaké jsou podmínky - prac. doba, plat, náplň práce atd...
to je taky důležité
ono někdy ty popisy práce ani moc neodpovídají té realitě
Pracovala jsem jako personalista a dopis (emal) podobnýho znění se ze slušnosti zasílal všem kandidátům aby věděli, že životopis máme. Někde to mají nastaveno i jako automaticky odesílané.
Já myslím že pokud jsi ve výběrovém řízení tak to misto ještě jiste nemáš a tuhle zprávu jistě dostalo dalších několik lidi 😊 Já když jsem šla na pohovor tak jsem to v práci vůbec neříkala a čekala az opravdu na telefonát ze me berou 😊 tak držím palce!