Ahoj, prosím o radu, jak přesně formulovat žádost o zkrácení pracovního úvazku a změnu pracovní pozice. Jde o to, že jsem na manažerské pozici a mým dvěma předchozím ústním žádostem zaměstnavatel nevyhověl, což mi v danou chvíli ve finále nevadilo. Samozřejmě argumentoval tím, že na mé pozici toto nejde. Mám spoustu benefitů, které mi práci usnadňují, nicméně už delší dobu je v práci neúnosná atmosféra, tak chci odstoupit a zkrátit úvazek. V případě nemanažerské pozice tomu nic nebrání. Výhledově se stejně chystám tuto práci opustit, plánuji zhruba od září příštího roku. Předem díky.
To znamená manažer-vedoucí oddělení.
@xpila jj, i to se může stát. Ale s tučným odstupným bych určitě nějakou dobu vydržela i bez práce🙂 Takže to udělám podle tvé rady-sepíši rezignaci a počkám, jak zareaguje zaměstnavatel. Rovnou ale budu informovat, že na nové pozici budu požadovat zkrácený úvazek.
I když je vlastně možná i varianta, že požádám písemně o zkrácení (v minulosti jsem řešila jen ústně) čemuž samozřejmě nevyhoví. A další postup by byl stejný jako v předchozí variantě.
Je vidět, že této oblasti velmi dobře rozumíš😉 Zajímalo by mě, jestli jsi se někdy setkala s tím, že by i vedoucí pozici někdo vykonával na zkrácený úvazek (75 %). Díky moc.
škoda
Cože? Co přesně ve Vašem případě znamená "manažerská pozice"?