Ahoj, může mi prosím dát zaměstnavatel výpověď během RD? Výpovědní lhůta mi poběží teď od ledna ale RD mi končí až v červenci. Je to z důvodu organizačních změn ale tak nějak jsem si myslela, že musí s výpovědí čekat až dokud mi neskončí RD. Planujeme s manželem ještě jedno dítě ale pokud mi teď ukončí smlouvu nevím jestli budu mít pak zase nárok na mateřskou. Popř. Nevíte o někom kdo se zabývá pracovním právem a byl by mi ochotný poradit třeba i za nějakou drobnou úplatu? Děkuji za rady
Záleží jak dlouho jsi na RD, nicméně pokud je to výpověď ze strany zaměstnavatele, měl by být nárok na odstupné.
Bohužel kvůli organizačním změnám je to možné, ikdyž jsi na RD, ale určitě to bude za nějakých podmínek.
Dočetla jsem se, že může být výpověď i v době RD pokud se ruší pobočka či úsek.
Nárok na odstupné sice mám ale pokud teď otěhotním a nebudou mi držet místo tak nevím zda budu mít nárok na mateřskou 🤔.
Navíc mi sice došel dopis o výpovědi ale nikdo po mě nechce nic podepsat. To by přece měli chtít ne?
Zde celkem jasně vysvětleno https://www.praceamzda.cz/clanky/vypoved-z-orga...
@bassetlady toto jsem četla a z toho si právě myslím že by mě vyhodit neměli jelikož můj úsek neruší. Jen to změnili organizačně že se tam nestřídají 2 lidi ale je tam jen jeden. Ale nejsem právník tak nevím zda si to vykládám dobře
pokud neruší pracoviště, ani tvé oddělení, ale jen snižují stav, je to pro nadbytečnost a z toho důvodu te na RD vyhodit nesmí... a pokud by te chteli vyhodit pro nadbytecnost, tak az potom v tom cervenci a narok mas na 2+3 platy
@kackakastanka také si to myslím. Děkuji za potvrzení.
Tak jsem volala na personální. Když napíši dopis že s výpovědí nesouhlasím tak mi musí držet místo až do toho července. Ale když bych teď odešla dohodou dostala bych odstupné za cca 5 měsíců. Musím si to propočítat. Naštěstí paní na personálním byla velmi milá 🙂. Zkusím pak ještě zavolat na mzdovku abych věděla o jaké částky by šlo. Děkuji všem za reakce
@evulle90 na odstupné máš nárok i pak, dostavas-li vypoved pro nadbytecnost, jsou povinni drzet dva mesice vypovedni dobu a tri mesice odstupne, od mesice nasledujiciho po datu narozeni tveho v te dobe trileteho ditete....
@evulle90 nemůžou ti dát výpověď, když si na RD. Ani z organizačních důvodu. Musejí počkat, až se vrátíš z RD a teprve ten den ti ji dají. Pokud pro tebe nemají práci, jsi na překážkách na straně zaměstnavatele za 100 % platu. Řešila sem teď stejnou situaci u sebe s právníkem. Na jejich výpověď odepiš, že není platná. Mrkni na stránky Aperia, tam to řeší. Zbytečně přijdeš o 3 platy k dostupnému ;)
Resim ted uplne to same, akorat nejsem na RD, ale na neplacenem volnu. Vsude jsem se docetla, ze na MD a na RD te vyhodit nemuze, jsi chranena. Muze ti dat vypoved az od toho cervence.