Ahoj holky, zajímá mě zda někdo nemá podobnou zkušenost a pokud ano, tak jak jste to měli vy. Já jsem aktuálně na neschopence a pracovní smlouva na dobu určitou mi končí na konci září. No do práce se do té doby už vracet nebudu a zbývá mi ještě nějak 11-12 dní dovolené, teď nevím přesně. No a jde mi o tohle. Musím si tu dovolenou vybrat nebo jak mi skončí smlouva tak mi ji automaticky proplatí? Nebo jak to funguje? Přijde mi zbytečně složité rušit neschopenku, mít dovolenou a pak zase zpět vyřizovat neschopenku. Spíš bych nerada o ty peníze přišla, za ty dny mi to dá docela dost peněz, kdyby to byl jeden den tak to neřeším ale tohle je hodně. Budu ráda za vaše zkušenosti, rady, cokoliv. V týdnu se půjdu zeptat do práce jak by si to představovali oni ale po mých předchozích zkušenostech bych dost nerada aby mě zase tahali za nos a nakonec jsem zjistila že to jde udělat úplně jinak...
Jinak potom nastupuju na mateřskou až v listopadu 🙂
Děkuji a přeji hezký den 🥰
Ale tuším že tím jak jsi na neschopence (nevím jak dlouho), tak se ti dovolená krátí
@martaskaaa to slyším poprvé, o kolik se to krátí?
Ahoj, krátí se po 100 zmeškaných dnech o 1/12tinu, za každých dalších 21 zmeškaných dní o další 1/12tinu ročního nároku. Jinak pokud se Ti na pásce ukazuje roční nárok, krátí se i za neodpracovanou dobu po skončení pracovního poměru. Nevyčerpanou dovolenu Ti zaměstnavatel vyplácí většinou v poslední mzdě pokud se nežádá o převedení dovolené do jiné práce.
když jsi dlouhodobě na PN, nárok na dovolenou se krátí Celoroční nárok dovolené se krátí v případě, že zaměstnanec neodpracuje pro překážky v práci, které se pro účely dovolené neposuzují jako výkon práce, alespoň 100 dnů. Nejčastěji se jedná o případ pracovní neschopnosti pro nemoc či úraz. Pracuji jako HR a v tomhle se orientuji.
Po skončení pracovního poměru ti zaměstnavatel zbylou dovolenou proplatí.