Vedoucí dva měsíce neposlal na účtárnu neschopenku

magdalenax
15. srp 2016

Děvčata, přijde vám normální, že za skoro dva měsíce nebyl schopen vedoucí poslat na účtárnu neschopenku? Lístek na peníze to samé? Samoživitelka bych v tomhle případě opravdu být nechtěla. Nevím, jaký máte názor vy, ale tohle není plně vykonaná práce vedoucího, že mu někde v hromadě papírů leží takové důležité věci...

mayyas
15. srp 2016

No tak to je síla, to opravdu normální není. Už dávno bych si stěžovala, ať už u dalšího vyššího nadřízeného a/nebo na personálním. Termíny a zpracování dodržovat musí!

magdalenax
autor
15. srp 2016

Lístek na peníze mají v účtárně snad jen jeden, druhý ne. Paní u účtárny ho prý už urgovala před 14 dny, aby poslal a i ten druhý a neschopenku. Chápu, že neví, kde mu hlava stojí, ale tohle je podle mého názoru to prvotní, co by měl ze své funkce dělat, jinak mu ten post nepřísluší

kristinaja
15. srp 2016

@magdalenax ahoj,ja to mam uplne stejne. Posilam listek na penize primo na jmeno sve ucetni a ta socialce dva mesice nedodala muj platebni vymer,takze mi nemohli poslat penize. Urgovala jsem ji ja a 2x socialka...a az potom,co jsem ji napsala email,ze pokud do konce tydne to na soci.nebude,tak celou vec predam pravnikovi,tak to udelala..takze se po skoro trech mesicich dockam penez...no,nastesti jsem s tim pocitala,ale nemit uspory,tak jsem v prdeli 😃

lv
15. srp 2016

no, mě jednou ztratili očr, takže mi lékařka musela vystavovat znovu, stalo se jí to za dobu 30let praxe poprvé.

bastamama
15. srp 2016

Ahoj u nás je to stejné, posílám si to raději doporučeně sama přímo na socku a penízky dorazí cca za 14 dní

magdalenax
autor
15. srp 2016

Já jsem kupř. po vedoucím chtěla, aby mi byl zaslán papír na zúčtování daně. ....Já jim tam zavolám, ... nic, týden, nic další týden a takhle to šlo za sebou, až když jsem se ozvala asi po páté, tak mi řekl, že už je pozdě a navíc reagoval tak, že mi daně dělali oni. Tak jsem mu řekla, jak mi mohli dělat daně, když jsem jim žádné papíry neposkytla a ani nic nepodepsala (byl to nejspíš blábol, protože u toho byla jeho nadřízená). ...No, ale volal jsem tam v pátek...., a já se nakonec dozvěděla, že absolutně nikam nevolal a druhý den jsem měla lejstro v poště....

magdalenax
autor
15. srp 2016

Ještě, abych dodala, šel kolem, když mi kolegyně dávala telefon do účtárny. To zbystřil a ptal se, o co jde. Když jsem mu řekla, že mi ještě neposlali ty podklady, tak šel dál....

mayyas
15. srp 2016

Poprvé to musí poslat zaměstnavatel vč. dalšího potvrzení, ale pak už v dalších měsících posílej na sociálku lístek na peníze přímo ty sama - před odesláním udělej kopii a na mzdovou účtárnu zaměstnavatele jim ji pošli (a informuj, že to děláš takto). Tak budeš mít jistotu, že sociálka dostane podklady včas. Držím palce.