Ahoj maminky, máte zkušenosti s přivýdělkem u firmy Valentus?prodávají produkty na hubnutí. Je mi nabízena spolupráce jako přivýdělek k mateřské. Zajímá mě zda s tím má někdo nějaké zkušenosti jak ty dobré tak ty špatné? Plus i taková otázka zda by jste si koupily přípravky na hubnutí formou kávy, juice a dalšího nebo si radši necháte udělat jídelníček na míru a začněte cvičit ?
@lidija1234 ne, protože žádná speciální káva, čaj nebo džus na hubnutí nevede ke kýženému úspěchu 😉 naopak vede spíš k vlčímu hladu, ztrátě energie, nervozitě apod.. a pak následuje starý, známý jo-jo efekt 😉 efektivně se dá zhubnout jen správným stravováním a trochou aktivity
Jinak o firmě slyším poprvé a pokud chceš svým dotazem naznačit, že firma rejžuje prodejem přípravků na hubnutí v podobě různých tekutých šmakulad, tak bych do žádné spolupráce nešla, protože propagovat něco čemu nevěřím, ba naopak vím, že to je k ničemu se mi příčí 🤷♀️
@lidija1234 no a po přečtětení tohoto článku už vůbec ne 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
https://www.institutmodernivyzivy.cz/kava-na-hu...
Důležité je najít firmu, kde ti produkty budou sedět, budeš jim věřit a s čistým svědomím je doporucis dal. Já takhle spolupracuji s firmou s přírodními doplňky stravy a vim, ze jsem si vybrala správně🙂
S Valentusem spolupracuji od začátku co přišel do ČR a jsem spokojena. Chápu, že se najdou hejtři a lidi co tomu nevěří, ale já tomu věřím a podle toho vypadají mé výdělky a úspěchy. Začala jsem na mateřské a do práce jsem se už nevrátila. Mohu být pánem svého času. Malou si vyzvednout ze školky kdykoliv chci a hlavně ta možnost si vydělat kolik chci a nemuset koukat kde co stojí. Díky network marketingu, který dělám 4 roky si stavím baráček svých snů. Takže je to jen o vás a o chcete v životě dokázat.
@berticka84 dobrý den mohla bych se zeptat co ta práce obnáší ? Znám valentus s IG od jedné slovenské influencerky a docela mě to zaujalo 🙂budu ráda za vaši odpověď s pozdravem lejla
@lejla235 Ahoj Lejlo, omlouvám se, ale nepřihlašuji se sem skoro vůbec. Pokud vaše poptávka po práci stále platí. napište mi zprávu 🙂
@berticka84 Zdravím také by mě více zajímalo o práci či možném přivýdělku. Děkuji za info. S pozdravem Lucie
Pokud chci zhubnout, dám si pozor na to, co jím - to mi stačí. Nikdy jsem nepotřebovala jakkoli toto nahrazovat. A považuji to za blbost, jak kafe, tak cokoli jiného.